Monday, March 8, 2010

07 MAC 2010 - RAJA LAWAK 4 grand finale

setelah berminggu2 berlawak
akhirnya RAJA LAWAK musim ke4
sudah tiba ke penghujungnya
-
dengan 3 FINALIS AKHIR
KECIK
IDLAN
ALEX
-
PAKWE tanak komen tentang gelanggang setiap minggu RAJA LAWAK 4
sebab PAKWE tak baper ikot
lately je PAKWE TERikot
coz personally
PAKWE tak rasa ada yang best untuk musim ke4 nie
-
GRAND FINALE RAJA LAWAK 4 nie memang OKAYH n BEBETOL GILA!!
opening act je dah SGT AF
di mana peserta2 yang dah kene KICK
bernyanyik lagu tema RAJA LAWAK dalam 3 versi
SUARA BOLEYH TAHAN
-
pas diperkenalkan je 3 finalis
maka turunlah 2 hos tergila MALAYSIA
ZIZAN n JOHAN
dengan aksi2 sewel lagi bangang
HAHA!!
PAKWE suke!!
-
persembahan pertama dengan gaya BEBAS
dimulakan oleh ALEX
bercerita tentang pemandu teksi
BOLEH TAHAN untuk pembukaan persembahan finale
-
kemudian KECIK bercerita tentang apa tah
bising n mcm serabut
WUWU!!
-
IDLAN plak sebok nak jadi burung hantu
yang tetibe jadi penyu
??
-
bagi persembahan kedua - MUZIKAL
mcm biasa...PENGENALAN mantap dari ZIZAN n JOHAN sememangnya MARI!!
-
ALEX sgt tersgt mantap
dengan pemilihan lagu yang mantop
dan dah nampak ciri2 JUARA
-
KECIK berpakaian pahlawan
dengan pilihan lagu2 dangdut
masih lame n suram
WUWU!!
-
IDLAN jugak tak nak kalah
dengan lagu selamat tinggal lagu tema penyingkiran RAJA LAWAK 4
n lagu CIBIDI haper tah
sampai membawa 2 juri tetap naik pentas
GILA BERSAMA
BEST!!
-
n pelik sket musim nie
TIADA persembahan penutup bekas JUARA RAJA LAWAK MUSIM LEPAS
??
-
terus2 dah RESULTS
-
3rd ALEX
2nd IDLAN
1st KECIK
-
berdasarkan persembahan FINALE
PAKWE kuchiwa dengan KECIK
KECIK menang pown sebab UNDI
PAKWE rela lagi ALEX menang utk FINALE
tapi IDLAN di tempat ke2 dah cukup rasa
HUHU!!
-
BUT PAPE POWN
KECIK MENANG
PAKWE SUKE JUGAKS
MWAHA!!
-
p/s: tak payah lah bergadoh2 kan hal nie kan
diorg dah menang dah pown
TERIMA SUDAH!!

3 comments:

bluecrystaldude said...

my fav is still Idlan.. huhu. tapi Kecik menang sudah. Huhu. Zizan n Johan still melatop!

ciK LyndaWawa igUana said...

taun depan pakse pulak masuk raja lawak...

p.a.k.w.e. said...

BLUE:tau takpe
LYNDA: jom masuk reramai