Friday, March 12, 2010

11 MAC 2010 - ALICE IN WONDERLAND

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1130pm
EJAM
-
ALICE IN WONDERLAND mengisahkan tentang ALICE yang telah kembali ke WONDERLAND
kali nie ALICE dah besar
actually kembalinya ALICE nie adalah atas panggilan mereka di WONDERLAND yang mahukan ALICE membantu dalam menegakkan kebenaran di WONDERLAND
ALICE telah beredar dari taman di mana dia di lamar kerana ternampakkan si arnab berbaju
dan terjatuh ke dalam lubang yang membawa ALICE ke WONDERLAND
di sini kehadiran ALICE dipertikaikan sebab ALICE dah bersaiz lain
permulaan kedatangan ALICE di sambut arnab berbaju, tikus, burung, si kembar dan ulat beluncas biru
ketika pertemuan ini, mereka di serang askar2 PERMAISURI MERAH
n hampir semua di tangkap kecuali ALICE
n ketika ini ALICE berjumpa dengan KUCING SENYUM
yang membawa ALICE kepada HATTER si pembuat topi dan mereka2 yang gila
dalam perjalanan ALICE dan HATTER ke PERMAISURI PUTIH
mereka diserang lagi oleh askar2 PERMAISURI MERAH
n ketika ini HATTER melemparkan ALICE bersama topinya ke seberang sungai
tanak citer dah
kalu nak tahu apa je yang ALICE kene buat utk keadilan WONDERLAND??
apa jadi kat PERMAISURI MERAH??
pegi lah layan ALICE IN WONDERLAND di panggung terdekat anda
hampir fenomena
PAKWE kasi 20 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHAH!!
-
p/s: kalu diberi watak dlm tu
PAKWE nak sgt jadi SMILING CAT

4 comments:

Anonymous said...

A'kum...
segala double meaning pemikiran kotor kau ni dlm poket aku kau paham tak!
Ape tujuan ko buat ni semua? bangga dgn sifat busuk ko tu sbb berjaya menangguk di air yg keruh?

kalau betul la ko ni org yg berhati budi baik. Apabila seorg wanita mengadu masalah pd ko, sepatutnyaa ko beri nasihat yg baik. Sepatutnya kau beri fikiran yg positif. Sepatutnya kau beri dia sokongan semangat utk terus berusaha perbaiki hubungannya dan pasangannya. ini tidak, ko amik kesempatan di atas vulnerablity seseorng perempuan tu. Ko ayat org tu, ko tuba cukup2 pasangannya, cukup masa ko kekah dia cukup2 bila dia terpedaya dgn kata2 manis ko yg sbrnya hancing tu...seribu ayat menawan ko tabur, sedangkan segala yg keluar dr mulut kau tu berbau HANCING!.entah dah berapa byk lubang yg ditebuk oleh org mcm ko ni btul2 mcm cite busuk ko ni dlm alice wonderland.

Ko fahami ayat aku ni baik2.... aku tertarik dgn tajuk sebuah movie lama lakonan Leonardo DC iaitu "Catch Me If You Can". Kesudahan ceritanya memang kene catch pun kan.
Sama spt org lain, berdiam tak bermakna kita ni bodoh. Tapi awas, sifat paling bahaya adalah sifat diam spt mana dimiliki oleh Malaikat Maut, tau-tau jer sampe nti.

Segala-gala tentang diri kau, aktiviti hancing kau tu. Jgn kau fikir takde mata yg mengawasi. Aku cuma boleh kata buat masa kini aku hanya mampu bersabar dan masih berusaha menyelamatkan cintaku biarpun ianya terpalit kotor oleh manusia spt kau. tapi atas dasar cinta sejatiku, aku rela telan semua kepahitan ini dan aku masih sggup ingin mbina masjib bahagia dgnnya.
Sekiranya aku gagal...maka,
Aku akan membuat perhitungan dgn engkau diatas kehancuran yg engkau cipta dgn sifat hancing kau tu yg kononnya baik malaikat dan gentlemen walhal semuanyaa plastic semata-mata just to get into women's pants. At the end of the day, bila ko dpt ikan baru, ikan lama ko sisihkan. KO NI MEMANG DASAR ANAK HARAM! Sebab tu ko buat perangai anak haram!

Dengan lafaz kalimah Bismillaahirahmanirahim...Sekiranya aku tidak membuat perhitungan maruah seorg lelaki yg mempertahankan maruah cintanya maka aku tidak layak berbinkan nama Ayahku.

Itu sahaja dan setakat ni saja dan tidak akan ada kata2 lg drku sselepas ini melainkan menebus maruah lelakiku yg kasihnya diragut oleh jantan2 pukimak mcm ko ni.

Pada adik-adik2 diluar sana...pesan abg, jgn percaya pada lelaki yg sifatnya jelas pandai bermain kata-kata...lebih2 lg dlm internet ini..Bukan semuanya tulen tapi hampir semuanya lori sampah DBKL.

Aku tahu nama ko..
Aku tahu nombor kereta ko..
Aku tahu warna kereta ko
Aku tahu jenis kereta ko
Aku tahu dimana boleh ku cari ko..
Aku tahu setiap tarikh yg ko ceroboh maruahku..
Aku cuma menanti masa sahaja..

Wahai Sialan yg suka mengambil kesempatan diatas sifat kelemahan wanita. Demi Allah dan Rasul, aku akan pastikan ko akan berdepan dgn ledakan amarah Umar Al-Khatab.

Wasalam

p.a.k.w.e. said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh
TERHARU dengan bait ucapan menarik tersebut
GITEW
teroskan yerk
PAKWE SUKE!
MWAHA!!

░♥si lampu neon♥░ said...

aku tak sempat lagi nak tgk alice ni..erk apakah anonemes ini?

p.a.k.w.e. said...

tu lah NEON oi
tetibe si ANONY tu emoDRAMA celakarama plaks
LAYAN aja