Sunday, April 4, 2010

03 APRIL 2010 - tak paham....

PAKWE tak paham PAKWE nie saper
PAKWE keje jugak
tapi PAKWE buat apa patot PAKWE buat
PAKWE pelik sebab kalu dah tanak PAKWE
PAKWE nak je stop sume nie
tak payah lah PAKWE nak pk lagi
dah mcm orang mintak sedekah plak rasanya
tu yang buat PAKWE tak percaya yang MEMBERI CINTA
CINTA tetap setia dalam PAKWE
tapi yang MEMBERI tu yang selaloonya menyimpang
n ALASAN sgt HEBAT
kekuatan diri dengan ALASAN
LAJU bila YANG LAIN
kalu PAKWE.....HARAM
-
PAKWE membebel nie bukan lah sebab PAKWE lemah sgt
PAKWE nak bgtau
PAKWE pown ada harga diri
n PAKWE boleh balas balik dengan penuh kurang ajar
tapi MALAS lah kan
-
dah sampai ke satu tahap MEMAINKAN PAKWE ke??
n dah jadi tahap MENYAMPAH buat PAKWE
-
p/s: jangan sampai PAKWE terok perangai
TQ

8 comments:

Fauzzan Helmy Anuar said...

Mie sokong...
Kita pun ada hati dan perasaan
Kita bukan benda yang senang nak diperkotak katikkan
Ingat bola ke
Nak ambik
Tak nak sepak...
Tinggalkan aje org cam tu
Bukan tak ada yg nak kt PAKWE
Mie sokong...

Aqmal Arista said...

sabar ya pakwe...
:)
tu aja ubatnya

ikanbilis said...

*HUGS*

p.a.k.w.e. said...

FAUZZAN: wah gitew
tersentuh ke encik
WUWU!!
thanx anyway
AQMAL: sabar sgt dah nie
sampai dah takde perasaan
IKANBILIS: pelok kuat sket kayh

AkU said...

There's a reason..i guess..Keep moving on..coz the end is still uncertain..

p.a.k.w.e. said...

sume pasti ada reason
just that HUMAN will never had enuff

-x la0p x- said...

dear abg nazree..copy blog award and link kat page saya dan letak di page anda yer..;]

p.a.k.w.e. said...

award apakah itu adek