Thursday, May 27, 2010

23 MEI 2010 - TRAGEDIK IKAN TERBAKAR

sepatutnya hari nie PAKWE bertolak balik ke BUTTERWORTH
dah siap pack bag sume
TETIBE!!
ajakan qash supaya PAKWE lepak sehari lagi
-
TERTUNAI!!
-
so plan terkejot PAKWE bersama qash, eyoi n sis anis
ambik baju utk program 29 MEI HANDSOME 2010 nie
sumwhere dekat SETIAWANGSA aja
-
kami bersepakat akan berpakaian FULL TRADITIONAL MALAY COSTUME
ala SULTAN2 MELAYU LAMA gitew
n wanitanya berkebaya etc
walaupown theme malam tu adalah CREATIVE UNIVERSAL
-
tertungging2 jugaklah PAKWE dan rerakan mencari costume yang sesungguhnya dah mcm heaven kat situ
sampai ketiak dah tak kenal baunye
MWAHAH!!
-
SETTLE dengan 4 persalinan LELAKI
dan 4 persalinan WANITA
(so adore that INDO kebaya)
nak pakai nak pakai nak pakai
-
so next stop adalah SEPANG GOLDCOAST
terus ye u ols kitorg ke SEPANG dari SETIAWANGSA
qash bawak dan sesat
kene plak patah balik
so sayup2 dah gelap langit
kami masih mencari2 SEPANG GOLDCOAST
lama plak dah dlm kereta nie
n kitorg singgah kat SHELL membeli barangan makan
n teroskan perjalanan
-
dalam kelajuan VIVA dan kelubangan jalan di kegelapan itew
tayar VIVA kitorg pecah
PECAH!!
di tengah2 HUTAN KELAPA SAWET di area BAGAN LALANG
wuwuwu!!
TAKOT
NANGES
tayar pecah dedua sebelah kiri
depan belakang
-
so berbekalkan handphone cecungap kredit dan bateri
dan juga sedikit senjata
kami mengganggu company baiki kereta dan juga polis
n thanx buat pepolis yang sgt baik
FUAD n AZRIN yang datang temankan kitorg sementara kereta tow mau hangkot VIVA ke bengkel tetengah malam tu
-
beramai2 kami naik kereta kelisa uncle yang bawak kereta tow tu
sesampai je kat bengkel
sume org asik menengok kitorg
dah mcm artis plak rase
HAHA!!
-
n again
THANX kat abg2 polis
FUAD, AZRIN yang bawak lagi 3 kwn
nak check kitorg okayh ke tak
TQ BANGET
nanti kiter lepak meminum okayh
MWAHA!!
-
siap je tukar tayar
dengan bayaran by credit card eyoi
kami pown teruskan kembali ke SEPANG GOLDCOAST
dalam MODE:SENGAL SEDIH SENTAP
sampai jugak kami ke SEPANG GOLDCOAST
apa lagi
posing lah we ols
n bagi menghilangkan sugul d hati
qash nyanyikan 2 lagu di open karaoke d situ
n PAKWE sumbangkan lagu trilogi cinta
-
siap sume kami bertolak pulang ke SETIAWANGSA
PAKWE drive
sian diorg sume letih
ZZzzZZZZZzzz
-
p/s: memori kelapa sawet yang tak dapat PAKWE lupakan sampai mati

2 comments:

Meen said...

huhuhuhu BAGAN LALANG sapa tak kecut time malam2 hukhukhuk...ALHAMDULILLAH selamatkan k00rang... ^_^

p.a.k.w.e. said...

tu lah
ALHAMDULILLAH sudah settle sume
wat s pengajaran