Monday, May 17, 2010

KUALA LUMPUR...JOM!!

HAHAHAHAHA!!
masa itew sudah tiba
from 18 MAY HANDSOME 2010 til 21 MAY HANDSOME 2010
PAKWE akan berada d KUALA LUMPUR
-
18 MAY HANDSOME 2010 (SELASA)
PAKWE akan bertolak dengan bus KONSORTIUM BUS EKSPRESS jam 0430pm
dari JETTY BUTTERWORTH
so sampai ke KUALA LUMPUR (BUKIT JALIL) dlm jam 0930pm mcm tu lah
terus ke CHERAS n stay d CHERAS (maybe)
n akan ada 2 sesi shoot utk PENCARIAN ICON PAKWEKU.BLOGSPOT 2010 di situ (EZNAINI n ARIEF)
-
19 MAY HANDSOME 2010 (RABU)
PAKWE naik tren ke WANGSA MAJU
sebab ada show catwalk n menjadi EMCEE utk program tersebut
so sesubuh PAKWE dah ke sana
dari pagi akan pack ngan fitting n makeup
n program yg penuh dengan media nie mungkin akan berakhir jam 0430pm mcm tu
so pastu tak sure
kalu free maybe akan PAKWE wat lagi 2 sesi shoot PENCARIAN ICON PAKWEKU.BLOGSPOT 2010 (WADIE, CHANNEL @ AZAM)
-
20 MAY HANDSOME 2010 (KHAMIS)
maybe akan PAKWE penuhkan tyme pagi n petang utk sesi shoot PAKWE utk buku makeup
n sebelah senja atau esoknya PAKWE balik BUTTERWORTH
-
mcm pack je jadual
WUWU!!
-
p/s: nak je lepak2 ngan MEG..TAPI!!?? :(

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lama tak singah sini... agak bz....

p.a.k.w.e. said...

takpe
bz tu sehat

Aidy Shahiezad said...

tersangat-sangat la bzy dia nie ea...

meg said...

(tetap d kaunter k)
Teringin jua maw lepak walau sekejap! Meg keje 2-11.n now open week kt gym ni.sesape je leh dtg if nk..!

p.a.k.w.e. said...

AIDY: tu lah
bz buat2
MEG: PAKWE sgt rindu
tapi bagaimanakah
MAS lebih penting kan