Thursday, May 13, 2010

PAKWEs BIRTHDAY WISHLIST HANDSOME 2010

entry nie sepatotnya LEPAS pada 24 MEI HANDSOME 2010 ini
tapi memandangkan PAKWE dah pown mule mendapat kad birthday
so TERPAKSElah LEPAS awal
WUWU!!
-
So tinggal lebeyh sebulan je lagi nak ke 24 JUN HANDSOME 2010
Kenapa dengan tarikh tu??
KENAPA ERK??!!
HUHU!!
Tarikh PAKWE nak turn 28 lah tu
28 untuk tahun HANDSOME 2010 nie
WAWAWA
Such a great number itew
(sambel gigi menggerit kuku jari kaki)
N SPECIAL buat kengkawan yang nak sgt tau WISHLIST PAKWE untuk tahun HANDSOME 2010 nie
Inilah dia WISHLISTs ITEW!!
-
1. BLACKBERRY
PAKWE tetibely nak BLACKBERRY (kalau boleh) di HANDSOME 2010 nie
Nak yg kaler itam or silver (ada ke??)
Mcm nak je at least jadi pemilik BB di ketika BB tengah howt sekarang nie
N maybe sebab iPHONE langsung PAKWE tak suke kowt
-
2. JAKET ELEKTRIC BLUE
Nie memang PAKWE mau mau mau sesangat
Apa brand pown takpe
Janji fitted size S
Material shinny dan ala plastik baru terbakar dengan elektrik biru itew
-
3. KASUT KULIT
Pointy itu yang penting buat spek kasut kulit ini
N kaler mustilah dark brown
Terbaik kalu bertali, nampak lah klasik dalam ranggi
N terpaling penting size wajib 8
-
4. MAKWE
HUHU!!
Nie agak mcm desperate lak kan
PAKWE nak cecuba bercinta kembalik
Tapi masalah nye ada ke AWEK2 kat luar tu yg nak jadi MAKWE buat PAKWE??
Kalu ada n berpadanan ngan PAKWE tu
Send lah pic n detail diri kat email PAKWE
pakweku@yahoo.com
Kalu jadi, PAKWE teringin nak KAWEN umur 30
(wah 2 tahun je lagi tu..TAKOT)
-
5. JAM TANGAN
PAKWE envy tgk jam2 org lain
Tapi jam PAKWE pown dah cukop memberi fenomena pada ketikanya
Maybe PAKWE nak kene org kasik kowt baru PAKWE tak memilih dah
HAHA!!
But nak jejugak yg all silver look
N bukan digital
Shape tak kesah janji leyh jadi ICON sama mcm PAKWE
But make sure BESAR (n bukan JAM DINDING okayh)
-
6. GENTING HIGHLAND
Yahuuuuu!!
Kan best dapat tiup lilin or ada org nyanyikan BIRTHDAY SONG
Tyme PAKWE bersejokkan kat GENTING nun
Ish ish ish
SEDAP terus rasa
Sure PAKWE hilang sume lesu 27 tahun n naik 28 dengan penuh ceria
NAK SGT!!
-
7. BLAZER FITTED DARK GRAY
Nak sesangat blazer nie
Memuat badan PAKWE
ISH lawa tu
Sure PAKWE akan lebih nampak sexy in that
Kalu ada shine lagi best
NAKKK!!
-
8. PARFUME
PAKWE dan biasa sangat ngan JPG (botol badan lelaki berbelang biru itew)
So if ada yang kenalkan PAKWE ngan bauan baru
N nak jadikan bau itew bau PAKWEPAKWE akan suke
MWAHA!!
-
9. BAG
Ini dah serius
Bag EIC PAKWE yang kaler itam
N penoh fenomena tu dah terkupas kulit nyer
BENCIK!!
N PAKWE nak je ada bag baru
Kaler tak kesah
Surely lah bag bimbit lelaki
Brand, kaler n material tak kesah
Nak yg bebesar n nak yang boleh menjadi seperti PAKWE
-
10. JEANS
Dah berkurun PAKWE tak shop jeans
Last pown jeans PHILOSOPHY
So tetibe PAKWE rasa nak ada jeans baru
N PAKWE maksudkan LEVI’S
Low waist n sexy but cut ke
(walau takde but)
HAHAHA
Size 30 wud be better
-
11. RAYBAN AVIATOR
Design nie PAKWE pernah ada dulu
Patah tyme test baju kat GIORDANO BKT BINTANG
Sedih
Dah lah tu pown pemberian org
WUWU (teros nangis teringatkan kesah tersebot)
-
12. SNEAKER
Nie plak kasot santai yang PAKWE mahukan
Kali nie PAKWE nak larik dari kebiasaan PUTIH PAKWEnak kaler metalic gray
BOLEH??
Any cut pown boleh n size kene 8
As long boleh bawak PAKWE dengan penoh anggon
KAH KAH KAH!!
-
13. BUCKLE BELT
Nie pown PAKWE actually dah ado
Just nak tambah koleksi
Kalu yg heavy2 lagi best kowt
N ada plak muke LADY GAGAwah seronok tu
Kaler takde sempadan
-
14. PINK Ts
Nak nak nak
Nak nak nak
Nak nak nak
Nak sgt
Berkoler n takde any corak on it
Ala PDI style
Simple plain pink t tangan pendek
Lawa tu
Size S
-
15. SEXY UNDIES
Nie kenapa ada lak nie??
Tak kesah lah
Just that PAKWE terhingat pernah dapat adiah UNDIES dr sorg peminat
Thong plak tu
WAH!!
So kalu ada yg nakkasik UNDIESkasiklah yg limited n bukan sekotak ada 3 4 helai tu okayh
MWAHA!!
N size PAKWE S je
-
16. TIE ELECTRIC BLUE
Mcm sajer je nak berelectric blue kan tali leher plak
Smart kan kalu PAKWE pakai
(perasan)
Plain electrik blue but ada bertekstur tali leher tu
WAH LETOP
-
17. GREEN CONTACT LENS
PAKWE selaloo dengan MISTY GRAY aja
N lately PAKWE banyak bersama DARK BLACK
Teringin sket nak bersama IJAU
Kalu beli idak lah
So kalu ada yg kasik
Maybe lah PAKWE pakai
MWAHA!!
-
18. LAPTOP
Dah ada
A ah dah ada
SUMPAH
Tapi kalu dapat lagi 1 okayh jugak kan
Tanak kekecik nyer
Nak yg sederhana size tu
APPLE ke
WUWU!!
-
19. SEPERSALINAN LENGKAP PHILOSOPHY
Yg pasti yang TERBARU dari PHILOSOPHY
Any style pown takpe
Baju wajeb S
Suar wajeb 30
Lengkap mustilah ada rantai nyer
Belt nyer
Topi nyer
Kasot nyer
Gelang nyer
LALALALALA!!
-
20. HEADPHONE
Nie mcm perlu tak perlu je
Tapi kalu dapat yang besaq metalic
Meletop jugak
Baru sume org tgk PAKWE
KAH KAH KAH
Catwalk u ols
Ish kalu dpt at least EARPHONE tiga segi LADY GAGA pown best jugaks
-
21. TIKET KONSERT LADY GAGA
WAH WAH!!Meletop wishlist ini
LADY GAGA nak ke wat konsert kat PERMATANG PAUH erk??
Nanti call dia tanya tgk kayh
Tak dapat pegi KONSERT
Dpt tiket org yg pegi pown cukoplah
(MCM BODO KAN)
-
22. KFC
Makan KFC dikala birthday
Mcm best je rasa
Waktu malam plak tu
N kat luar hujan lebat
Syahdu aja
Selaloo mkn sebab sesaja nak makan
Makan n org2 KFC datang sekali nyanyikan lagu birthday
WAH satu pengalaman tak boleh dilupakan tu
N PAKWE makan banyak
-
23. ULAR
Sesejak PAKWE bergambar ngan ular d LOST WORLD TAMBUN last2 year
PAKWE dah jatuh cinta sama ular
N ada plak budak comel nie bela ular ijau
JEJEPP namanya
Membuatkan PAKWE mahukan ular sgt2
Tapi makesure lah bukan beracun
Takan lah nak kasik PAKWE ular tedung selar kowt kan
Ular sawa putih ke
Ular kekecik comel ijau ke
Baru masok
MWAHA!!
-
24. MUSANG PUTIH
HAAAAAA
Nie lagi gile
Ada video clip mende tah ada musang putih atas katel
PAKWE teros nak bela musang putih itew
Lawa tu
Nampak misteri
N sure comel kalu PAKWE yg bela
KAN KAN KAN??
-
25. RANTAI
Bukan silver atau besi style
Nak yg batu2
But bukan batu perempuan
Yg mcm rantai itam PAKWE nie ha
Elegen je pakai
Ada lagi ke rantai sebegini??
-
26. KEMEJA
Kemeja yang ada personal value
Yang boleh jadi personal identity
Any kaler pown takpe
Ranggi tangan panjang
But still can do both
Lepak n ofis
MWAHA!!
-
27. KOREA
PAKWE nak sgt2 pegi KOREAsebab pada PAKWE KOREA merupakan negara yang cantik
Dengan pemandangan dan orang2 nyer serta fashion2 mereka
PAKWE boleh je hidup kat KOREAHUHU!!
VERANGAN lebeyh
-
28. DINNER CHAR KEOWTOEW BERBUMBUNG LANGIT DENGAN BANGUNAN KLCC
Nie plak scene yg PAKWE ada tgk dlm muvie SALON
Best je dapat makan charkeowteow berbumbung langit ada plak KLCC d situ
Pasti PAKWE shoot pic berlambak2
ELLO!!BIRTHDAY kowt tu
Sangat tak boleh dilupakan
-
p/s: but on top of all that...SEHAT dah TERBAIK!!

6 comments:

Hizami Rahim said...

wow.
tak mampu.
wakaka.
T-T

p.a.k.w.e. said...

wah wah
TEROS tak mampu erk
KUKUI
MWAHAH EN ZAMI CHUMEL

meg said...

ade yg sudah d lihat2 meg d luar sane...! Melihat br,cbe mdapatkn pula.. Nk pakwe happy walau bkn mahal wokeyhh..!

p.a.k.w.e. said...

hahahahahaha
nantikan ajo
itew hanyalah wish yang dilistkan
bukan pengharapan

Meen said...

hahha ^_^ bykk ehhh permintaan dia..DEMAND!!!!

p.a.k.w.e. said...

dah tua
kene demand tinggi sket