Monday, July 12, 2010

11 JULAI 2010 – PAKWEKU.BLOGSPOT GENAP 3 TAHUN

WOOHOO
Pejam celik pejam celik pejam pejam celik
Blog PAKWEKU.BLOGSPOT dah pown genap 3 tahun
HAPPY 3rd BIRTHDAY 2 PAKWEKU.BLOGSPOT
(nak kene wat majlis lah nanti…TUNGGU)
-
Teringat PAKWE awal PAKWE buat blog nie
11 JULAI 2007
Just suka2 coz tyme tu sebok sume nak wat blog
N PAKWE pown tak lah teruja mana
Entry awal2 pown tah pape je
(now pown tah pape jugak)
But beza dulu n sekarang
DULU
PAKWE tak pentingkan blog PAKWE nie
N sesaje nak wat diari peribadi PAKWE je
But SEKARANG
PAKWE dah bernafas dengan blog nie
Ada je yg PAKWE nak merapu dlm nie
N THANX 2 BLOGGER.COM yg bagi kelebihan nie kat PAKWE
N now PAKWE suke nak berkongsi dengan blogger dan orang lain jugak apa yang PAKWE tau
-
N walau PAKWEKU.BLOGSPOT dah tak leyh load pic
Itu bukan alasan PAKWE diam n buat blog baru
PAKWE lebih seronok merapu begini plak
So kepada yang tak suke PAKWEKU.BLOGSPOT yang bertulisan makian dan tidak lagi bergambar
SORRY LAH K
Banyak lagi blog lain
PEGI LAH TGK PIC DIORG
MWAHA!!
-
Genap 3 tahun nie jugak
PAKWE buat PENCARIAN ICON PAKWEKU.BLOGSPOT 2010
Saje nak kasi penghargaan kepada LELAKI
Sebab LELAKI kurang mendapat penghargaan sebegini
APA SALAH KAN??!!
N sesuai lah dengan nama PAKWE
Kan PAKWE tu LELAKI
(MAKWE next year plak k)
-
Dan di genap 3 tahun nie jugak
PAKWE nak say THANX buat semua FOLLOWERS PAKWE yang hampir 3ratus orang
PAKWE happy dengan number tu walau tak seramai blogger lain coz PAKWE bukan on9 24/7
(walau PAKWE actually jeles tgk mereka dengan FOLLOWER yang berjuta2 tu)
N PAKWE bukan jenis bukak blog org n bace…WUWU!!
Selected blog dan ketika bulan birew je PAKWE bukak blog org lain
So number tu dah cukop bagus buat PAKWE
n THANX sebab diorg tak terpakse memfollow PAKWE
MWAHA!!
KEEP ON FOLLOWING PAKWE!!
-
D same date jugak PAKWE kenal ngan SUKOR M secara langsung
N dah genap setahun PAKWE kenal SUKOR M
So PAKWE nak say 2 SUKOR M
TQ sebab jadi kwn yang baik buat PAKWE
MWAHA!!
-
p/s: semoga PAKWEKU.BLOGSPOT sentiasa memberi sesuatu kepada semua

2 comments:

Sylangster Pressure said...

member ramai je tapi xde sorang pun yang nak wish bday kat PAKWE..hehe..xpe la, aku wakilkan diri tuk semua follower2 PAKWE, ucapkan selamat panjang umo blog..hehe..semoga berjaya la apa yg sdg d usahakan dan dperkenanakan semua yg PAKWE hajati..

p.a.k.w.e. said...

THANX SYLANGSTER sayang
hargai sgt perwakilan ini
MWAHA buat SYLANGSTER