Saturday, July 24, 2010

NEXT SHOWING plz

n now PAKWE saje2 nak list down sume muvie lagi yang masih mencurik perhatian PAKWE til end HANDSOME 2010 nie
-
STEP UP 3
sebab penangan STEP UP 2 yang best before, so PAKWE mau lah layan STEP UP 3 nie
THE LAST AIRBENDER
sume dok kata best n PAKWE tgk promo print dia pown mcm lawa n best je
so layan lah
3D kowt nanti
RISE OF THE MUMMY: ADVENTURE OF ADELE
nie mencurik perhatian PAKWE sebab ada burung dinosor terbang tu
so wajib layan
KING OF FIGHTER
antara genre yang PAKWE suke
lawan mode game u ols
RESIDENT EVIL: AFTERLIFE
nie PAKWE wajib layan sebab memang layan sume
n akan layan 3D nyer yang memang letop
MAGIKA
filem MALAYSIA yang lama dah promo tapi tak tayang2 lagi
nak tgk nak tgk
PARANORMAL ACTIVITY 2
pernah layan 1st n bit takot walau saket mata
TEKKEN
juger game konsep n nak tgk lah
sebab watak2 mereka jugak letop
HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 1
kene tgk sebab dah tertgk HARRY POTTER yang lain
so layan
RAPUNZEL
dah tgk trailer nyer n confirm best giller
THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER
juge sebab dah terlayan NARNIA dr mule
so kene lah layan yg nie jugaks
HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA
epik terbaik MALAYSIA
walau tak tgk lagi wuwu
-
nie yang berjaya menangkap mata dan jiwa PAKWE
but maybe ada lain2 yang bakal kuar HANDSOME 2010 nie but PAKWE terlupe nak list down
so nantikan ajo okayh semua
MWAHA!!
-
p/s: bile lah nak stop wat keje org tua nie erk?? WUWU!!

2 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

bile step up eh?halamakkk.ta saba nk tgk.

p.a.k.w.e. said...

setp up 3 dijangka AUGUST ini ye miss doyah