Wednesday, July 21, 2010

PAKWE emcee utk GLAM NITE bersempena BIRTHDAY STACY

PAKWE officially dah confirm sebagai EMCEE BIRTHDAY STACY utk tahun HANDSOME 2010
thanx KOS sebab booked PAKWE dr awal tahun HANDSOME 2010 lagi
(n booked PAKWE jugak utk STACY RAYA jugak HANDSOME 2010 nanti)
-
detail nya adalah seperti berikut:
date: 07th AUGUST 2010
time: 07pm - 1030pm
venue: BRISDALE HOTEL, KL

-
dengan TEMA kali nie GLAM NITE
-
PAKWE dah siapkan 2 outfit utk EMCEEkan majlis nie nanti
nantikan ajo pic d FB PAKWE nanti okayh
MWAHA!!
-
so PAKWE pown nak promote majlis nie jugaklah
kepada yang meminati STACY n PAKWE ke huhu
boleh lah nak join majlis nie
dengan
payment: RM 55 (buffet)
bank in ke akaun: ONG YIT KIAK
514422101609 (MAYBANK)
contact: 012.3410948 (MRS. X)

-
dengan pelbagai permainan, lucky draws, best dress dan macam2 lagi keseronokan
JOIN LAH KAYH!!
-
kalu last year PAKWE emceekan birthday STACY pown dah cukop grand
katanya kali nie 2 3 kali ganda
(memang dari saiz ballroom yang digunakan nie)
entah artis mana plak datang nak nyanyikan BIRTHDAY SONG buat STACY
n how lah PAKWE nak act lak kali nie
WUWU!!
-
p/s: jumpe d sana nanti...tegor2lah PAKWE okayh

2 comments:

yangbaik said...

congrat juga buat PAKWE... tak dapet lah den nak poi... bukan tompat den ket cam tu...tengok gambor jor lahhhh

p.a.k.w.e. said...

pilihan masing2 kan