Monday, July 12, 2010

YAHUDI, ANJING, ARIEL PETERPAN, NURUL WAHAB, PAUL SI KURITA & ARJA LEE

Dah lama PAKWE nak menulis bout YAHUDI etc
But takde tyme plak
Sebab asik merapu hal2 lain je
So dlm tak sempat tu
Banyak lak isu2 lain timbol
So PAKWE compile lah sume sekali
But jangan lah terguris coz smua nie dr sudut pandangan mata rabun PAKWE dengan kaca mata LEVI’S nie
WOOHOO!!
-
YAHUDI
PAKWE sedar betapa semua warga dunia dan MALAYSIA sebok nak memboikot barangan buatan mereka
Dan di setiap corong TV dan RADIU manusia bergelar tokoh sebok memperkatakan tentang kejahatan YAHUDI dan ada plak tyme membongkar sejarah YAHUDI etc
PAKWE tak rasa bende2 nie perlu
Sebab kita bukan lagi perlu mendidik warga dunia dan MALAYSIA dengan ilmu2 ini
(buku2 sejarah dan internet dah cukop)
Tetapi yang perlu kita lakukan adalah memenuhkan dada warga dunia dan warga MALAYSIA sendiri dengan kesedaran ISLAM perlu bersatu
PAKWE tak plak dengar hal ini diperkatakan dengan out loud
YAHUDI dan sesungguhnya berjaya dlm semua idea2 mereka
Dan ISLAM perlu bersatu secara total globally
Bukan asik bergaduh n menjatuh2kan
Tgk sendiri kat MALAYSIA sudah lah kan
Diperkatakan negara ISLAM tapi ISLAM nya masih memilih2 dan mencaci2
So ilmu ini yang perlu diajar kepada warga muda supaya kita menjadi lebih kuat fizikal dan mental
RENDAH DIRI dan BERSATU lah
Itu yang TERBAIK
-
ANJING
Nie plak lama dah dok sebok media nak tunjukkan
Ada je org ISLAM bergambar dengan anjing
Terus dicaci maki di media
Mcm org tu takde perasaan
Dah lah tunjuk muka terang2an
Amboih media nie menjadi TUHAN plak nak menjatuhkan hukuman kepada mereka2 itu
Walau anjing adalah binatang haram buat ISLAM
Tapi kite kena sedar
Anjing adalah antara binatang yang masok syurga
N PAKWE tak lah nak maksudkan semua anjing tu suci mulia
But as long dia binatang
Dia takde perasaan like human
N maybe masok syurga sebab dia juga ciptaan Allah
S for PAKWE sendiri
PAKWE suke tgk anjing jugak sebab cute
(sesetengahnye lah)
N kalu dibolehkan bela
PAKWE dah bela pown
N apa yang digambarkan dlm foto tak dapat menceritakan pape kan
So tak payahlah nak kate artis or org tu itu ini
Maybe ada cerita yang mereka je tau
Anjing tu saket ke so diorg je yg ada nak selamatkan anjing tu
CONSIDER wokeyh
N tak plak pi hina habisan polis yg bekerja dengan anjing tu
??
-
ARIEL PETERPAN
Watak terbaik dalam filem porno antarabangsa
Dan PAKWE berani kerat kuku ramai yang sanggup berlakon dengan ARIEL
WUWU!!
Nie PAKWE tak kesah
Sebab dia buat ke tak buat ke
Itu pilihan dia
N dia nak rakam dengan semua yang dia main ke
Itu masih hak dia
Tak payah lah nak tangkap dia
Tangkap org yang sebarkan tu sudah
Kalu buruk mcm PERAMUGARA TERLAMPAU tu lain lah kan
Nie serba lengkap
(walau PAKWE sendiri tak tgk lagi)
So hargai sudah
Sambil gigit jari sebab anda bukan pasangan ARIEL dalam rakaman tersebut
-
NURUL WAHAB
Kes kutuk mengutuk rekaan ZERY ZAMRY dan tersilap lak di media kan dengan nama HATTA DOLMAT
So kene hentam lah si NURUL nie
PAKWE seriusly sokong pereka2 MALAYSIA ini
Bukan sebab PAKWE kenal mereka
But sebab PAKWE tau fashion bukan utk dikutuk
Fashion itu lahir dengan sendirinya
Kalu takot
Duduk rumah dediam n jangan sebok hal org lain
Memang lah rekaan ZERY tu agak MELAMPAU
But itu kan ADIBUSANA
takan dipakai hari2
So dicipta bersebab mengikut konsep dah diolah sebegitu
N cara tak matang NURUL mengkritik begitu boleh merosakkan hubungan NURUL dengan pereka2 MALAYSIA dan dengan peminat sendiri sebab bende nie menampakkan kebodohan NURUL sendiri yang sesungguhnya tak baper laku sekarang
pastu tetibe munchol kes kene pukol bekas kekasih plak
sebab mulot jugak ke u ols?
-
PAUL SI KURITA
Icon FIFA 2010 yang tetibe munchol meriuhkan dunia
Dengan tekaan pemenang perlawanan
Sehingga membuatkan ramai yang ingin membunuh PAUL
PAKWE bukan lah peminat agong bola sepak
But PAKWE tak rasa warga dunia menjadi matang
Dengan berkelakuan pelik sebegini
PAUL hanyalah sotong kurita
Bukan TUHAN
HELLO!!
N pehal korng percaya dia?
BODOH sunggoh mereka ini
Again
BODOH sunggoh mereka ini
Takde makne TUHAN nak kasi mukjizat kat sotong semata2 nak ramalkan pemenang FIFA korang
BONGOK!!!!!!!
N si pembuat akaun FB utk PAUL tu pown BONGOK!!
-
ARJA LEE
Nama baru filem yang baru nak naik (tak naik lagi) dek filem DALAM BOTOL
Tapi dah buat pendedahan berani
BERBOGEL DALAM SALAH SATU SCENE
AIYOO!!
Belom naik dah berani wat kontroversi
Hambik kau
Satu MALAYSIA kecoh
Sampai menteri pown sebok
Bawak2 bertenang lah dek non
Baru kowt ko tu
Rileks2 la
Kang dah 15 filem n sume laku gegiler babias barulah ngaku BERBOGEL etc
PAKWE tak kesah isu bogel tu
Sebab PAKWE pown ada BERBOGEL dlm kebanyakkan scene filem PAKWE
But keterbukaan dalam ketidakperluan itew mengganggu
Kang menteri ban ko
Baru tahu
Dah tak leyh nak carik makan dlm seni
Saper nak jawab??
Dah nak kene berlakon filem2 arahan PAKWE plak pasni
WUWU!!
Nanges**
-
p/s: so itulah pendapat 4 mata PAKWE
2 rabun & 2 kaca…MWAHA!!

9 comments:

Aidy Shahiezad said...

"dlm filem pakwe ??"

huh ??

p.a.k.w.e. said...

yerp
naper?

Aidy Shahiezad said...

filem ape ??

flyz said...

aduiiiyaaa!!! mcm2 ya...sokong pendapat PAKWE

p.a.k.w.e. said...

AIDY: cerite pape je lah
FLYZ: thanx sebab sukung PAKWE

Sylangster Pressure said...

isu semasa yang hangat masa kini..
menambah pngetahun aku yang mmg x tahu apa2 ni..
tanks bro..hehe

p.a.k.w.e. said...

no problemo lil bro
welCUM

Anonymous said...

So, while I am no roving reporter I am endeavoring with my menial reporting
skills, to bring you. We realize that we don't need to listen to outside authorities; we are not guided by our internal authority. Due to the recent horrifying terror attacks and other such couple of events people want to be aware and alerted of the whereabouts of the nation.

Also visit my site; Latest Daily News

Anonymous said...

I've listened to this a dozen or more times and still find it delightful and sooooo original in concept. Both the content and presentation of news are drastically different from what it used to be. You can only visit once a day and there is no guarantee that you will get anything from it but as I always say, free is free.

Visit my site ... Latest Daily News