Sunday, August 29, 2010

26 OGOS 2010 - approaching KUALA LUMPUR special RAMADHAN 1431

PAKWE telah tanpa sedar melarikan diri dari 1 aktiviti wajib UiTMPP
MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA NC
sebab PAKWE terpaksa tidak menghadiri adalah
PAKWE dah booked tiket ke KUALA LUMPUR awal dari ketika PAKWE tau akan adanya majlis wajib itew
SO PAKWE TAK RASA SALAH KOWT
*n konsep wajeb dan menahan2 selaloo nie dah tak in lah utk ZAMAN MODEN n WORLD CLASS U kesahnye*
-
so jam 430pm PAKWE naik bus KONSORTIUM di BUTTERWORTH ke KUALA LUMPUR
thanx kat CIKGU S yang sudi menghantar PAKWE
*HUGS*
-
dalam bus tu PAKWE tak lah keseorangan
sebab UiTMPPmate PAKWE ado ke KL jua
FIQ
n seat dia lak bebetol di belakang seat PAKWE
KAH KAH KAH KAH
tak bleyh blah
tapi kitorg tak lah sembang sgt pown
sebab tak lah rapat mana pown kami nie
-
nielah 1st berbuka puasa PAKWE dalam bus
makan roti ikan bilis + susu coklat + coklat = SAKET PEROT
-
sesampainya PAKWE ke HENTIAN DUTA b4 jam 9pm
eddy jo dah sedia menanti PAKWE
n kitorg terus balik rumah eddy jo di CHERAS
*bebetol depan Q BISTRO*
-
p/s: walau nama PAKWE baru masok meeting utk confirm...bile tah nak kuar surat

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

hello pakwe.....this month sandra bz sikit la pakwe..lepas raya kite bincang2 ek...;-)

p.a.k.w.e. said...

takpe lah
customer mcm PAKWE tak penting pown