Wednesday, September 29, 2010

KENAPA PAKWE DELETE?

-
-
-
-
-
PAKWE
KENAPA PAKWE DELETE SAYA??

*soalan tu PAKWE dapat dr sorg manusia yang mana PAKWE telah remove dari FB PAKWE
-
ish tak malu nyer bertanye
kalu PAKWE
nak remove PAKWE
remove je lah
bukan dapat pape pown dr situ
n sure lah bersebab kes2 remove nie kan
-
dia lah manusia tak berkualiti yg pernah PAKWE bebel kan sebelum ini
yang asik nak mengambil kesempatan ajo
padahal baru bersua muka
GIGEH SGT KAN
-
mcm tak reti nak check apa dosa kau terhadap PAKWE
-
langsung dedua akaunnya telah PAKWE remove kan
dengan gembiranya
pegi lah bergedik santai dengan orang lain d FB tu
PAKWE terang cakap
PAKWE TAK HADAP
-
n PAKWE bukan golong d FB tu yang gersangkan title FULL itew
lagi delete org yang PAKWE tak kenal ADOLAH
MWAHA!!
-
p/s: add lah PAKWE ye wahai blogger sekalian di nadzari82@yahoo.com
-
-
-
-
-

2 comments:

Meen said...

hehhe =) betul tindakan itu!!! s0k0ng PAKWE...

p.a.k.w.e. said...

wah terus sayang MEEN
MWAHA!!