Thursday, November 11, 2010

07 NOVEMBER 2010 - another FAST FOOD day

sudah berDEATH PLACE ngan lucas
PAKWE didrop di BANDAR SUNWAY kembali
n kat sini PAKWE mau lepak lak sama ejam
datang usaha yer dr PERAK
lepak lak kat tempat tak senonoh
ISH
-
again
AGAIN
again
PAKWE berlepakan di pagi buta celik itu di MEKDI CALTEX SEBERANG JAYA
dengan itu ejam
so ini lah MEKDI back2back PAKWE itew
WUWU!!
*buncit sudah
-
sudah lepak til jam 04 05 am tu
PAKWE pown beransur
ke birew n ejam ke tempat tak senunuh dia tu lah
ISH
-
ZzZzzZzZzZzZz
-
n bangun PAKWE masih awal
*naper nie asik bangun awal walau tido lewat
BENCIK!!
terus bersiap mau jumpe ren kat CALTEX, SEBERANG JAYA
*oleh sebab ada teman, so di situ je lah perjumpaan kami
but PAKWE megah melangkah
*sebab semalam kaya sket dr orang lain
*lepas check akaun BANK RAKYAT PAKWE
*ADA??
n terus pegi menyoping vneck lagi
n serempak laks ngan BEROK naik skuter
so ngajak lah BEROK nie lunch sama
*walau PAKWE dah lunch actually
-
so berlunch lah kitorg di KFC PETRONAS, SEBERANG JAYA
sambil makan ayam
sambil maki hamun 2 each other
BEST GAK RUPENYER
-
n PAKWE sempat memberi ITAM mandi
*setelah hampir 13 tahun tak mandi nie u ols
so sian tgk mereka mentonyoh itam
sampai peloh2
n ada lak pakcik nie nyibok
"BANYAK SUNGGOH SELOT NO!!"
SEBOK
-
n PAKWE balik bersiap ke opis
*teman member
n tetibe PAKWE lak kene sebijik ngan hanj betina nie
HARAM J sunggoh
BETINA g sgt
biler kau cuti n tetibe buat OT tyme cuti
perlu ke kau datang n menyalak kat bende yg PAKWE sendiri dah diskus ngan bos?
n ayat tak bleyh blah
"HABIS DATANG NIE BUAT APA??"
SIALAN!!
kau tu ha
datang buat apa?
BODOH
so MOOD PAKWE sesungguhnya poton hari itu d situ
n sume PAKWE jumpe PAKWE maki hamun
SOWY!!
*terutama lucas
-
n dalam keVAVIan itew
dayat rezo nak dinner
so PAKWE yg takde saper mau temankan nie pown menerima ajakan itew
walau seboleh2 nya menolak
n kami berdinner di NOODLE STATION, SUNWAY CARNIVAL MALL
sedap lak makan mee pedas itew walau mcm takde pape
*TAMBAH LAH SAKET PEROT PAKWE
-
n after dinner PAKWE bertemankan dayat rezo melayan muvie laks
UNSTOPPABLE
*betol ke tgk wayang ngan dayat rezo nie?
WUTEVA!!
nasib citer nie boleh lah tahan
MWAHA!!
-
p/s: bencik

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

fuh2....
layanss...
hehe
xD

Entry Baru:
Oh Result

p.a.k.w.e. said...

wuwuwuwu

Meen said...

dayat rez0?? dia ada twins br0ther ker??

p.a.k.w.e. said...

entah
naper?