Tuesday, November 16, 2010

13 NOVEMBER 2010 - GROUP 2 ICON SHOOT @ ALAMANDA CONDO

after check out from CITIN HOTEL
PAKWE n ayie terus naik STAR ke stesen CEMPAKA
mau siapkan wardrobe utk shoot jam 3pm nanti @ ALAMANDA CONDO
-
n 1st PAKWE nak say thanx kat ayie
yang bawak PAKWE ke ALAMANDA CONDO utk set shoot GROUP 2 ICON PAKWEKU.BLOGSPOT 2010
2nd PAKWE nak say thanx kat ICON2 yang sanggup datang
ADIE
ARZAM
ZAMI
EDWIN
SHAFIQ
TIRAN
DINO
FARISH

walau ini merupakan hari cuti
dan SORRY buat semua atas kepanasan yang kita semua alami
SESUNGGUHNYA ini lah sesi photoshoot paling panas pernah PAKWE alami
3rd PAKWE nak say thanx jugak buat HENRY n AYIE yang membantu
so most of the shoot adalah hasilan HENRY
THANX BABE
-
PAKWE terpaksa memberi perhatian kepada ICON2 yang datang dengan sesi makeup
yang mendapat shoot dari PAKWE hanyalah ADIE, DINO & FARISH
-
shoot dimulakan dengan ADIE
memakai sepersalinan hitam
kemeja tangan pendek hitam + seluar hitam panjang + vest hitam + bowtie hitam + bingkai spek hitam + tali pinggang hitam = by PAKWE
manakala dipadankan dengan kasut putih milik peribadi ADIE
dengan menggunakan set LOCKER ROOM
PAKWE berpuashati dengan gaya walau agak amatur
namun hasil masih memberangsangkan
-
diikuti oleh ARZAM
memakai sepersalinan
kemeja tangan pendek hijau belang2 + seluar pendek cream + bowtie merah belang2 + blazer dusty green = by PAKWE
dipadankan dengan tali pinggang milik peribadi ARZAM
dan kasut putih milik peribadi ADIE
dengan menggunakan set SAUNA
memberikan gaya terbaik walau dalam keadaan panas
-
diikuti oleh ZAMI
memakai sepersalinan
kemeja putih berbelang tangan panjang + blazer ungu + tali leher corak bunga2 + seluar slack hitam panjang + tali pinggang hijau muda + kasut coklat kulit = by PAKWE
dengan menggunakan set WASHER ROOM
walau ZAMI mengalami masalah alergi kepada makeup sebelumnya
namun telah berjaya mengatasinya
dan memberi gaya terbaik beliau
-
diikuti oleh EDWIN
memakai sepersalinan
singlet merah berbelang + seluar jeans merah + tali pinggang putih = by PAKWE
dipadankan dengan kasut nilik peribadi EDWIN
dengan menggunakan set GYM
mudah berinteraksi dengan camera adalah kelebihan EDWIN yang juga merupakan model
-
diikuti oleh SHAFIQ
memakai sepersalinan
baju kemeja putih tangan panjang + seluar jeans biru panjang + kasut putih + rantai + jaket jeans biru tangan panjang = by PAKWE
dipadankan dengan sunray milik peribadi SHAFIQ
dengan menggunakan set STUDIO
sesungguhnya set ini memberikan kelebihan kepada SHAFIQ
-
diikuti oleh TIRAN
memakai sepersalinan
baju t leher bulat tangan pendek ungu + seluar jeans hitam skinny + baju t tangan panjang belang + bingkai spek hitam + kasut biru = by PAKWE
dengan menggunakan set SQUASHY ROOM
TIRAN cuba mengekspresi sisi remaja dirinya
-
diikuti oleh DINO
memakai sepersalinan
baju kemeja tangan panjang putih berkotak kecil + seluar jeans cream altered + tali pinggang hijau belang + tali leher merah belang + vest hitam + kasut putih + brooch bulu burung = by PAKWE
dengan menggunakan set TAMAN PERMAINAN
sesungguhnya DINO nampak comel seperti kanak2 dalam jiwa remajanya
-
diakhiri dengan FARISH
memakai sepersalinan
baju kemeja hijau tangan pendek berbelang + kardigan coklat berbelang + 2 tali leher berbunga & corak grafik + brooch hitam bulu = by PAKWE
dipadankan dengan kasut putih & seluar jeans altered milik peribadi FARISH
masih malu dan memerlukan masa bbagi membuka jiwa bebasnya
-
untuk GROUP 2 ICON PAKWEKU.BLOGSPOT 2010 shoot nie
PAKWE terpaksa lari dari konsep 10 sebelum
dan kerana photoshoot kali ini melibatkan ramai
PAKWE hanya menyediakan 1 persalinan untuk ICON
namun kerjasama yang diberikan sangat bagos
walau dirundung rasa PANAS dan MELEKIT
nantikan hasilnya di KARYAPAKWE atau di FB PAKWE
MWAHA!!
-
p/s: tak sabar nak publish

4 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
ngah tunggu ni.
XD

AdiE said...

x sbr nak tgk hasilnye..
THANX A LOT PAKWE!!!
GREAT JOB!

fareez cleoputra said...

zami ade masalah alergi kat makeup????..kalu cm tu pakai je produk yg zam jual....SIMPLY CT...hahahahha...

x sabaq nak tunggu pic zami n zam!!!!

p.a.k.w.e. said...

ZAMI: tungguuuuu
tak lama je lagik
ADIE: anda akan keluar dahulu
FAREEZ: rasanya dia alergi kat bulu berus
bukan makeup