Thursday, November 18, 2010

14 NOVEMBER 2010 - BROGA HILL torture PAKWE

wah hahahahaha
WAH HAHAHAHA
wah hahahahah
KETAWE KETAWE
PAKWE akhirnya dapat pergi ke BROGA HILL
bukit kechil yang menjadi buruan hampir semua MALAYSIAN
-
plan2 pown secara terkejot tergempar bumi
sis henry lah yg nak sgt pergi
pastu PAKWE terdengar
so pe lagi
PAKWE POWN TEROVER
MARI KITER PERGI ESOK PAGI
JOM LAH JOM LAH
so tetibe plan ini jadik
-
PAKWE masih belom tidor
sebab nak delete pic2 GROUP 2 ICON yang tak okayh
n masih melihatkan jam di lappy ayie
wahaha
kene tidor nie
n kununnya mahu bangun jam 05am
-
n tetibe PAKWE yg ngah bermimpi di BROGA nie
menerima panggilan dr seseorang
ITU ADALAH
JENG JENG JENG
henry dah kat broga u ols
kami masih d bantals
HOW??
-
bingkas lah kami bersiap
n terus celapak naik myvi irshad terus ke BROGA HILL
n di drive oleh ayie
*dengan konsep tahu jalan lah nie
n alhamdulillah tanpa sesat terok
kami ber3 sampai ke kaki BROGA
n tyme nie henry, sis n arief dah pown otw turun
*VENCI
*takde pic lah PAKWE atas sana nun
NANGES!!
-
so PAKWE yie n irshad memanjat BROGA HILL dalam jam 09am mcm tu
*tyme nie matahari dah memancar panas
n PAKWE naik dengan pakaian nak ke KLCC gitew
HOW!!??
but still maintain okayh POSING
walau baju tu dah pown basah lencun
perah boleh wat minom
NAK??!!
-
PAKWE ayie n irshad sampai ke puncak BROGA tak sampai sejam pown
walau PAKWE terpakse berhenti2 sebanyak banyak kali
sebab
TUHAN SAJA YANG TAHU
n kami hanya berbekal air mineral 500ml
*nyesal lak tak beli pape kat bawah tadik
but
ALHAMDULILLAH sgt
PAKWE berjaya sampai n letih tak hilang
PAKWE dah start posing
persetankan org2 lain di puncak kecik BROGA HILL itew
*semalam basah rini basah lagik
-
n thanx kat org2 atas BROGA yang menyumbangkan sandwich kat kami
*kwn irshad rupenyer
-
so tak lama kami bergatalan di atas puncak BROGA tu
*n PAKWE ada memahat nama PAKWE di atas batu sana
kami ber3 pown mahu turun
*n terus tau seksanya mau turun plak
-
tapi PAKWE menggunakan air sebagai semangat
so nak turun cecepat sebab mau air
DAHAGA!!
-
tyme turun nie baru PAKWE dapat nampak buaian kayangan SHEIKH MUSZAPHAR tu
tak sempat nak shoot sebab cameraman dah jauh ke depan
*sengal
-
so kitorg sampai je kaki bukit
terus sambar air haper je ado
dengan breakfast tidak
PAKWE langgah coke
WUWU!!
-
so overall
PAKWE suke naik BROGA
*yea yeah
but PAKWE tak akan naik dah
unless ada helikopter disewakan d situ
or etc
SENGAL BONTOT sudah
HAHA!!
-
lepas brunch kat rnr mana tah
kitorg ke SOGO nak ambik kereta kwn ayie
n berpisah ngan irsah d situ
balik restin
but still PAKWE mengedit pic ICON
*but sempat shop kat WATSON dengan bau2 masam manja nie
-
n tetibe dah malam
so kitorg pegi dinner kat rumah irshad
*tanpa pengetahuan PAKWE
n sempat gak lah ngantar kasot edwin yang tertinggal tyme shoot ICON semalam kat Q
-
n biler banyak sangat kes tanpa pengetahuan
PAKWE pown pandai sentap
n sentap
n sentap
-
p/s: plz lah

4 comments:

cham's said...

sentap jugak la!!! sebab pegi tak ajak HAHAHA :'P

Eazy Izzuddin said...

broga hill!
dah ku takluki hehe
xD

..hizamirahim.. said...

haha.
nak gi jugak ah broga.
XD

p.a.k.w.e. said...

CHAMS: kene ajak ke?
k lain kali kiter ajak2 k
EAZY: yesza
HIZAMI: nanti kiter shoot2 kat BROGA laks k chumel