Friday, November 19, 2010

15 NOVEMBER 2010 - kembali ke BUTTERWORTH dengan lucas

selepas sentap
PAKWE dah cube redakan keadaan
yang mana sepatotnya PAKWE dipujuk
KANS
-
n rini juger merupakan hari kembaliknya PAKWE ke BUTTERWORTH
*dah janji ngan lucas balik sekali ngan dia
so kunun plan nak cabut gigi kat KL pown tak jadik
sebab lambat sgt kuar dr rumah pown
*nak bekfast pown tak sempat
so di sesak jalan PAKWE ayie n teman rumahnya yang sudi menghantar PAKWE ke KL CENTRAL
*coz lucas tunggu PAKWE kat situ
so dlm jam 01pm mcm tu
PAKWE gerak ke BUTTERWORTH ngan lucas dlm kelisanya
*sentap lak si lucas sebab PAKWE lambat
PAPE JE LAH
-
sampai ke perak jugaklah sunyi dlm kelisa
sebab SENTAP
CHOY
-
n suasana sgt sejok sebab hujan melimpah ruah
lebat giler u ols
n kami singgah tapah sebab PAKWE belom makan pape
n tyme nie lah nampak ally iskandar yang juger dok makan d situ
*sebelah meja je
-
n meneruskan perjalanan dalam hujan lebat itew
n kembali berhenti di RnR yang ada jual buah
*luper lak nama
-
n kitorg sampai BUTTERWORTH jam 0615pm mcm tu
n lucas drop PAKWE kat UiTMPP
PAKWE lompat masok itam dalam hujan
dan terus mencari klinik gigi
-
singgah satu klinik pergigian nie tapi tak wat cabot gigi laks
*dulu PAKWE cabot situ kowt
n tyme nie lucas dtg balik bwk PAKWE pegi cari klinik gigi kat PERDA
ADA!!
n cabotlah geraham atas kiri PAKWE
CACAT DAH PAKWE
TAKDE 1 GIGI LAGI
NANGES!!
RM65/= 1 gigi
rasa tak best lak takde gigi tu
*nak korek gigi apa lagi pasni??
WUWU!!
-
so sebagai dinner terakhir PAKWE n lucas kat SEBERANG JAYA
kitorg makan di OLD TOWN
PAKWE nak sgt makan keowteow sup
so makan lah ngan gigi saket
n sedih lak
sebab pasni lucas takde sini dah
NANGES
-
p/s: miss u already

2 comments:

EDDYLEBS said...

Mhalnya cabut gigi oh...RM65....

p.a.k.w.e. said...

mahal ke?
standard price ler tu