Thursday, November 4, 2010

I LOVE MONDAY

PAKWE adalah 1 dalam entah baper number yang SGT SUKE MONDAY
SGT SGT SUKE OKAYH
sebab
MONDAY
PAKWE akan datang dengan semangat keje yang baru
PAKWE akan datang dengan SUPER HANDSOME
PAKWE akan less work actually
but wif heart full wif kesungguhan mau keje
WUWU!!
-
n PAKWE sedih lah bg pehak ramai yang sgt BENCIK MONDAY
sian mereka2 ni
ASIK CURSE JE MONDAY
sian MONDAY
MONDAY JE
CURSE
MONDAY JE
CURSE
CHOY!!
sepatotnya mereka gembira dengan kehadiran MONDAY
sebab kalu MONDAY tak dtg
how nak teruskan hari2 yang lain kan
KAN KAN KAN
-
kalu boleh
PAKWE nak je hari2 adalah MONDAY
so PAKWE akan super duper SMART
n bersepahlah tie PAKWE nak gayakan
campor dengan bowtie rekaan PAKWE jua
MWAHA!!
-
p/s: ngantok

4 comments:

Meen said...

Saya lah salah s0rangnya!!! ^_^ selalu menginginkan hari JUmaat setiap hari hikhikhik =P

p.a.k.w.e. said...

JUMAAT sah sah PENGHULU seluruh hari
ISH

Meen said...

hhaha ^_^ 0key !!

p.a.k.w.e. said...

nie just nak naikkan semangat PEKERJA2 MALAYSIA