Monday, December 27, 2010

Q&A: gaya bagaimanakah yang sesuai untuk event bertemakan GLAM/RED CARPET?

-
-
-
-
-
[ JAWAPAN PAKWE ]
-
ini bukan lagi masa untuk kita asik memikirkan gaya2 yang diberikan oleh artis2 HOLLYWOOD
sebaliknya kita menampilkan diri original kita dengan idea terbaik yang boleh kita kaitkan dengan diri kita sendiri
untuk gaya GLAM/RED CARPET nie
PAKWE cadangkan
pakailah sepersalinan SUT SKINNY CUT
*memandangkan SKINNY CUT sekarang sudah kembali dan sgt2 in
gaya FORMAL ini akan nampak super sexy dan siket easy going apabila SKINNY
dan cubalah bermain dengan warna
mungkin sepersalinan SUT KELABU BERKILAT
atau mahukan kebiasaan
kekallah dengan SUT HITAM SKINNY
namun bermainlah dengan warna di kemejanya
warna2 yang di rasakan sesuai dengan diri sendiri adalah yang terbaik
dan gaya akan lebih mantap apabila dikemaskan lagi dengan penggunaan aksesori ranggi
rayban metalic, tali pinggang halus, kasut kulit runcing bertali, tali leher kasual *jika perlu, jam tangan berperincian besi, cincin yang bersesuaian sesungguhnya akan menaikkan gaya kamu
dan kamu sesungguhnya akan menjadi perhatian di majlis tersebut
bergerak seperti seorang supermodel lelaki terbaik dunia
kan itu lebih baik dari membayangkan diri kamu ZAC EFRON, USHER etc
TRY IT & ENJOY
MWAHA!!
-
p/s: it is sexy
-
-
-
-
-

4 comments:

yien. aien.sweet said...

so sexy!! leyh imagine cane~+_+

p.a.k.w.e. said...

yes sgt sgt super sexy

░♥si lampu neon♥░ said...

aku ni jugak la yang tak reti bergaya huhu

p.a.k.w.e. said...

yeke tak reti NEON oi?