Friday, January 28, 2011

27 JANUARI 2011 - HAQ FILEM BANGANG MALAYSIA

so memandangkan member PAKWE che'gu
so PAKWE pown bangun awal
jam 0630am dah kuar dr rumah
n PAKWE sampai ke BUTTERWORTH terus singgah tempat keje n scan tangan utk kedatangan
*awal kan PAKWE pegi keje
LALALALA!!
-
n PAKWE balik rumah ke BIREW
nak mandi bersiap n beli nasik lomak
WUWU!!
-
PAKWE menyoping karipap rini
PAKWE juger menyoping pen 5 kaler
PAKWE juger menyoping MASKULIN FEB 2011
sebab seronok
HAHA!!
*walau keje banyaks
-
n PAKWE memang dah plan mau bermuvie malam nie
n HAQ adalah pilihan PAKWE
*sebab takde filem lain kowt
n dalam masa dok chat2
ED nak ikot
so PAKWE ajak lah ED layan HAQ sama2
-
dan PAKWE bersiap je kat opis
n kuar ambik ED kat rumahnyer
dan kembali ke SUNWAY CARNIVAL MALL
dan beli tiket HAQ show jam 0845pm kat GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
-
n sesungguhnya HAQ adalah pembaziran dan kebodohan
*tak nampak ke tyme dok wat muvie nie?
*EMEM sila take note
-
n kuar je PAKWE dr panggong
dah semakin emo
sebab nampak jasad si BA** depan mata
so emo PAKWE teros tokar
n memaki hamun je sepanjang menghantar ED balik
ED plak diam ajo
-
n PAKWE mintak nak jumpe CIKGU S
sebab PAKWE perlukan org utk PAKWE luahkan apa yang terbuku d hati PAKWE nie
*SENTAP TAU!!
n CIKGU S ajak pegi rumah dia
n PAKWE pown terus pegi rumah CIKGU S
n terus membebel akibat tak puas ati PAKWE itew
*nak nanges tak reti lak nanges depan org
WUWU!!
-
p/s: thanx ED n CIKGU S n thanx 4 the food

2 comments:

bukankosong said...

dah agak dah tak best! sape ba** tu? jeng jeng...

p.a.k.w.e. said...

adalah BA** tu
punca kebencian PAKWE
gitew