Saturday, January 29, 2011

PAKWE dah katakan TIDAK kepada filem MALAYSIA

PAKWE nie orang yang baik actually
dah lama bagi peluang kat filem2 MALAYSIA nie
tapi PAKWE tgk sume mcm dah semakin takde kualiti lak
bukan semakin meningkat kualiti
tapi semakin terok
-
untuk tahun PROSPEROUS 2011 nie
PAKWE beri peluang kepada filem seram MALAYSIA
PAKWE mulakan dengan DAMPING MALAM
dan sesungguhnya DAMPING MALAM sunggoh mengecewakan PAKWE
dan PAKWE dah nekad tanak tgk dah any filem seram MALAYSIA
tapi KHURAFAT munchol
so PAKWE beri satu lagi peluang
dan KHURAFAT adalah hasilan cedok dan bukan original idea
dan dengan ini PAKWE tidak akan lagi layan filem2 seram MALAYSIA
sebab
takde dah yang terbaik seperti JANGAN PANDANG BELAKANG
-
n utk filem MALAYSIA yang lain2 plak
PAKWE tersentap lepas layan HAQ
sangat2 merugikan dan membuahkan maki hamun aja
so dengan itu
PAKWE TIDAK LAGI AKAN MENENGOK FILEM MALAYSIA
titek!!
-
TAPI!!
-
PAKWE akan jugak layan filem2 MALAYSIA
seperti MERONG MAHAWANGSA
kirenyer
PAKWE tetap akan layan filem2 MALAYSIA hasil keluaran KRU
filem2 MAMAT KHALID
dan filem2 yang ada sambungan yang telah PAKWE ikuti mulanya sebelumnya
BEGITEW!!
-
p/s: tanak dah beri peluang

4 comments:

bukankosong said...

seteres kan? filem kita wajah kita katanya tp aku tak mau filem mcm nih!!! I like too,ur statement!

Miss Meen said...

Stress sampai mcm tuh sekali PAkwe hehhe ^_^
Apa2 pun kita (MALAYSIA) maseh mencuba dan mencube ^_~

Cap Api said...

xsabar nak tgk merong mahawangsa..

p.a.k.w.e. said...

BUKANKOSONG: thanx sebab LIKE
MISS MEEN: cuba lah lagi...nanti dah bagos PAKWE layan lah balik
CAP API: juger