Thursday, April 7, 2011

AF 9 = AF terakhir

AKADEMI FANTASIA telah kembali lagi di MALAYSIA
dan kali ini musim yang ke9
atau lebih mesre dengan nama AKADEMI FANTASIA TERAKHIR
*nanti2 tetibe akan ada gak AF 10 etc
-
memulakan AF9 dengan KONSERT TIRAI di JUSCO SETIAWANGSA
pada 02 APRIL 2011, SABTU
atau di ASTRO RIA jam 09pm
-
dengan 12 pelajar
iaitu
AZRI
AIDA
LAIKA
AFIF
AMIR
NERA
RAQIB
MIZA
KAY
EKA
LEENA
& ERUL
-
untuk KONSERT TIRAI nie
AZRI berjaya menawan dengan kebolehan menyanyi dan rupa yang elok
namun masih boleh diperbetolkan lagi
AIDA plak PAKWE tak rasa boleh menjadi penyanyi walau merupakan pelajar muzik UiTM
LAIKA memang bukan penyanyi kerana sumbang mambang...balik je lah
AFIF boleh menyanyi tapi dah terlalu biasa
AMIR terbaik so far tetapi rupa takde, so tak tau lah ada market ke tak nanti...kalu ada duit n bakat mcm AIZAT leyh lah kuarkan album sendiri
NERA jugak sumbang mambang...pegi balik lah beb
RAQIB boleh menyanyi dan ada tone suara yang baik...masih boleh gilap
MIZA merupakan yang tertua dan merupakan peserta wanita yang tercomellah....boleh menyanyi walau masih boleh digilap
KAY adik DIDDY AF yang confirm tak leyh nyanyi n tah pape sgt...elo balik lah
EKA saper erk EKA nie? sebab tak sedap jugak kowt, tenggelam teros
LEENA terbaik wok, bubly bagus n artis sgt, tak payah AF lah beb...buat album je terus
& ERUL mcm kenal je, artis rupenyer...........bagus sebab boleh nyanyi n move
-
n gimik nak memperkenalkan pengetua agak bagus lah
sebab sajer nak INDON kan padahal yang kuar adalah AMY SEARCH
great person gak lah nak close AF nie
-
so PAKWE wish u ols GUD LUCK
MENUJU PUNCAK
MWAHA!!
-
p/s: komen dr sorg yg hina je pown

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Dah Boring tgk af... huhu

p.a.k.w.e. said...

a ah sgt boring ekceli