Thursday, May 12, 2011

07 MEI 2011 - berFB akhirnya

rini birthday FACHRULL
budak yang berani tegor PAKWE kat club
n berani geli2 sama PAKWE
n merupakan 1 of PAKWEs ICON
so PAKWE nak wish u
HAPPY BIRTHDAY
jangan lupa aku
MWAHA!!
-
semalam PAKWE dah buat email utk create FB special untuk BAHAGIAN PAKWE
*tempat keje PAKWE lah
sebab tetibe ingat FB lebih senang nak akses n lebih laju
but tak boleh2 nak create FB semalam
-
so rini PAKWE try lagik
n akhirnya
wujudlah FB untuk BAHAGIAN PAKWE
but
FB nie masih untuk BAHAGIAN Lagi
n belom PAKWE promote kat seluruh kampus nie
*coz banyak kes FAMILI DAY yang tak settle lagik
-
n dalam dok kembang2 idong wat keje sambil elachor
tetibe letrik off
tyme ketika itu hampir jam 08pm
*n PAKWE memang dah plan nak out jam 8pm
BUNGUK!!
terus takot PAKWE ini
memacam lah muncol kat otak nie
n yg ado hanyalah lampu enset 3310 PAKWE
NANGES!!
but dalam kegelapan itu PAKWE masih sempat basuh pinggan
raba suis etc
*tak tau lah mana yang tak off kan
MAMPOS LAH!!
WUWU!!
-
n PAKWE terus singgah SUNWAY CARNIVAL MALL
*sebab nak gune toilet
HAHA!!
-
p/s: serem u ols

5 comments:

yangbaik said...

6 mei... birthday aye... tak wish pun.... isk3

Budak FUTSAL Birthdayboi said...

Hahaha thanks bro... thnax banyak2 ingat birthday gua. I love you bro.
Xde adiah ke? bg r gua boxer kaler putih. Hahhaha...
Gua pon taun ni xde celebration pun. Hanya ucapan aje. Hahahaa may be suma tgh kering kot.

Pakwe thanks you byk2 r bro igt burfday gua. Walawei xoxo

CAYALAH!

Budak FUTSAL Birthdayboi said...

Jom teman gua tgk bola kt Ampang!
Rindoo gua kt lu. Nakal, Nakal.

SANDRA AZWAN said...

Hi pakwe......lama tak datang sini..pakwe sihat?

p/s: Blog nie tak boleh upload pic. ke? Peliks.....

p.a.k.w.e. said...

YANGBAIK: mana de update kasik tau PAKWE pown
HAPPY BELATED BIRTHDAY tau
BUDAK FUTSAL: nak boxer kaler putih ke? nanti PAKWE kasik k
SANDRA: PAKWE ada je tanak kacau CELEB mcm SANDRA