Tuesday, June 7, 2011

22 MEI 2011 - sumpah NAK BALIK BUTTERWORTH

balik dah buat hal lagik?
YA ALLAH
pe kes sampai mcm nie?
MANUSIA JENIS APA NIE??!!
*SUMPAH PAKWE NYESAL BUANG 10 HARI KAT SINI
SUMPAH NYESAL!!
-
n PAKWE terus dapatkan tiket nak balik cepat
jam 05pm nyer tiket PAKWE beli
beli dr bebudak cine yang member diorg tak cukop sorg
n kalu ikotkan ini ke PULAU PINANG
but kaunter KONSORTIUM dah confirm kata ini singgah BUTTERWORTH jugaks
so PAKWE terus belik
-
n tetibe naik bus jadik isu plak
kes tiket jam 05pm n tiket jam 0530pm clash
n seat banyak bertindih
n siap kitorg buang beg makanan sorg amoi malayu ini
*cecine nie lah buang bukan PAKWE
sebab seat PAKWE tetibe ada beg galas 1 n 1 beg plastik
si cecine nie terus letak beg galas tu kat driver n buang beg plastik nie
sebab:
kowt2 ada yang tertinggal beg tyme turun etc kan
n beg plastik tu takan nak ceroboh kan
so diorg consider sampah n buang
but tetibe
minah nie masok n sentap
n ajak gado sama ini cecine
padahal cecine nie dah say sorry bagai
n bab beg plastik makanan dia kene buang dlm tong sampah paling tak bleyh blah
siap kata cecine nie tak hormat barang org lain n mati2 tanak dah makanan dia tu
BODOH TAK??!
kepada minah tu
kalu u terbaca BLOG PAKWE nie
yg ko bebodoh dah naik n gedik puki nak pegi berbabai ngan laki ko pesal
*laki pown hauk siap bawak naik ajak gado plak
SYIAL
n biler org dah wat salah, diorg siap MINTAK MAAF
yang kau bodoh tak reti nak maafkan pesal??
besau sgt ke kau?
nak servis bagus pegi lah naik cruise ke haper ke
nie gatal naik bus pesal?
n dah tanak makanan tu
org siap nak bayarkan ganti
nak chekang wat mcm kau tu kuat sgt pesal?
KITORG hangkot geng settle sama kau baru tau
*tak sedau ke gemok montok?
n dah marah2 sebok lak nak ckp ENGLISH
yang best ENGLISH kau belajar mana erk?
bersimpang siur
n nak nak ckp kekuat
wat malu je 1 bas dengar kau ckp ENGLISH mcm minah demam tak cukop dictionary
*kelas lagi auntie cine tua bengkok depan kau speaking
KECOH KECOH KECOH
kes nie je berlanjutan sampai PAKWE tertinggal bas kat BUTTERWORTH
tapi takpe
PAKWE dpt date baik punyer sepanjang perjalanan ke BUTTERWORTH
CUTE BANGET!!
n pandai ampoo plak tu
siap kata PAKWE stylo
MALU AH!!
-
ALHAMDULILLAH SAMPAI JUGAK BUTTERWORTH after 10 hari yang tak baper KAREN!!
-
p/s: kepada minah ini...pakai tudung tak semesti ko kene berperangai mcm tu.....BANYAK@ INGAT TUHAN okayh..MWAHA!!

No comments: