Monday, August 29, 2011

19 JULAI 2011 - still KLing!!??

1st of all
mari kiter test vocal kita semua
moh reramai nyanyikan lagu ini
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KHAI
ALLAH SELAMATKAN KAMU
see dah semakin tua KHAI nie
so harap2 KHAI akan sentiasa nampak mude WALAUPOWN....
-
PAKWE di mana?
PAKWE masih d KUALA LUMPUR
sebab MEGAT n MIZIE tak kasik PAKWE balik
oleh itu terpakse lah PAKWE bercuti rehat lagi rini
*aduish habislah cuti cenggini
-
selain keje menghantar dan menghambik MEGAT di KL CENTRAL
PAKWE, MEGAT n MIZIE sempat lah berlunch di BUMBU DESA, KLCC
*hye ANDING
so PAKWE nak komen lah sket fasal BUMBU DESA nie
*makanan banyak variety
tapi rasa tak mengancam sgt
membawa resep2 dari INDO
dengan hampir semua pekerjanya INDO
dan hiasan dalam yang sgt cozy dan INDO
harga boleh tahan mahal
*so nak pinjam card member boleh mintak kat PAKWE
-
n akibat dah takde keje sgt
kitorg masih shopping
WUWU!!
-
n lepak lah kekejap meminum kat DOME KLCC
*hye HAFIZ
komen DOME plak
*staf yang super nice n cute
menu no komen sebab ENGLISH havin lah kan
place sesuai lah nak verangan sambil layan mata
HAHA!!
-
p/s: n akibat itu PAKWE rugi RM31.00 sebab tiket patot balik BUTTERWORTH dah beli kowt

2 comments:

Khai said...

thanks PAKWE..
terharu ni!

p.a.k.w.e. said...

RINDU KAT KHAI