Sunday, October 19, 2008

18 OKTOBER 2008 - PAKWE d KL!!

test pose b4 photoshoot..haha



wif PAKWEs bestest friend...CINIP
MUVIE SOUL'S CODE

lepak LATE LUNCH d THE CHICKEN RICE SHOP, MID
PAKWE ngan SAPAU yang banyak membantu
d THE GARDENS
SAPAU, CINIP n EDDY



LIYANA, SHAM, BYLA, n PAKWE
PAKWE n LYANA CANTIQUE
BYLA n PAKWE

curi memori d RUMAH CINIP
*************************************************************
PAKWE sampai PUDURAYA lebih kurang jam 5am mcm tu
lepak sat depan KFC PUDURAYA (dah takde dah KFC tu erk)
n CINIP pown dtg pickup kami
b4 pulang kitorg lepak dulu kat McD IKEA
balik umah CINIP tido sekejap
bangun bersiap n terus ke STUDIO UTUSAN MELAYU
ada 5 org yg nak photoshoot jugak
im the 3rd
siap posing terus ke HENTIAN DUTA
beli tiket pulang BUTTERWORTH
terus ke MID late lunch kat THE CHICKEN RICE SHOP
jenjalan window shoppin
n SAPAU pown dtg
kasik aku CONTACT LENS MISTY GREY...THANX
ber4 pown jenjalan lagee ke THE GARDENS
pastu say BYE2 kat SAPAU
kami ber3 nak ke CINELEISURE plak
nak tgk wayang
so beli tiket SOUL'S CODE
citer seram siam
PAKWE sempat tertido sekejap tyme muvie nie
apa pown pakwe kasi lah 5 bintang utk muvie nie
huhu
abis wayang lepak LITTLE PENANG CAFE laks
n bergegas ke McD IKEA balik sebab LYANA BYLLA n SHAM nak jumpa
siap posing dgn diorg laks
terus balik umah CINIP
bersiap makan nak balik dah
huk huk huk
sedih lah plak
MWAHA sume yg terlibat
banyak membantu..

5 comments:

Frid Firdaus said...

mencik!!!

Duke Luce Dell'amore said...

bile edisi kacak bergaya pakwe nk kuar ni??

Kos Serani said...

Lor...nape X bagitau? datang ke Kl senyap2 jer ya...SENTAP

Tokyo BLUE said...

wah dah glam sekrag

p.a.k.w.e. said...

FRID: naper mencik
DUKE: nanti kuar la tu
KOS: kos kan bz
TOKYO: sikit la
tak mcm awak