Thursday, October 23, 2008

BOB vs STACY...

CINTA TERHALANG

Rasa lahirnya impianku
Bila terpandang wajahmu
Lirik senyuman kilauan mata
Memikat memukau jiwa ini
Inginlah aku menyapa
Mahu ku kenali hatimu
kini Ku sedari ini bukan biasa
*chorus
Tak dapat aku lindungi perasaan
Engkau impian yang aku idamkan
Kau yang ku puja, kau yang ku sanjung
Kau yang aku perlukan
Kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Kaulah satu cinta terhalang
Engkau lafazkan perasaan
Setulus hati jiwamu
Penuh kepuasan, penuh bermakna
Memikat hati dan naluriku
Walau ku sadari
Kau tetapkan perasaanmu
Kau berikan cinta yang
Terpendam
Walau ku tahu kita
Tak mungkin bersama
Tetap ku sanjung cintamu yang suci…walau terhalang
************************************************
actually personally PAKWE suke STACY dari BOB
n suke STACY yang bawak lagu nie
(live lah)
but PAKWE tak rasa STACY akan bawak lagu nie bagus dlm album
I DONT KNOW WHY
sebab AKU STACY tak sedap yg album nyer
STACY sgt bagus LIVE
go STACY!!
p/s: dah lama PAKWE nak letak entry nie....but tak berkesempatan...WUWU

3 comments:

Frid Firdaus said...

i suke bob nye...
for me bob pandai control the song...
stacy nyanyi still bergoyang...

Kos Serani said...

Aku sependapat dgn Pakwe...kalau tang life...lagu ni Stacy yg bagus bawa, tapi kalau utk rakaman...Bob bagus kerana rakaman suara disaring dan lunak serta boleh diulang2 kalau pengawalan suara tak bagus atau feel tak sampai. Secara peribadi lagu "Aku Stacy"...life still the best dari rakaman kerana suara Husky Stacy dan powernya I CAN FEEL IT.

p.a.k.w.e. said...

FRID: bob memang power
but i suke stacy
KOS: go stacy
MWAHA!!