Wednesday, November 5, 2008

04 NOVEMBER 2008 - THE COFFIN!!


9.00 pm
GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
***********************************
janji ber6
PAKWE, EDDY. HISHAM, WAN, ALANG n WAN sis
tapi kami ber3 sampai n masuk dulu
PAKWE tak baper paham (tak paham langsung actually citer nie)
yg PAKWE paham citer nie
about a ritual yg dibuat bagi menipu kematian
CHEAT DEATH lah
but yg tersayang or dekat laks yang akan terkena badi n mati
tapi apa hubungan hantu n watak amat tak dapat PAKWE pahami
anyway citer nie cantik sebab pelakon yang HOWT2
walaupown
PAKWE sempat tertido towards d end
so PAKWE kasi 4 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

5 comments:

Frid Firdaus said...

tue la...
nasihat i tgk my bestfren girl...
sure gelak...
tak tido kecuali kalau ngantuk sgt...

p.a.k.w.e. said...

bile u nasihat tgk best frens girl tu??
melampau nie
u yg kata citer tu tak best kan
huhu
wuwuwu

Duke Luce Dell'amore said...

hakhakhak..bleh plak die tdo time tgok citer antu??hikhikhik..
sgt xseram tu..

p.a.k.w.e. said...

a ah sgt...
haha

.::EdDy BaNoD::. said...

besh gak kn..aku dh tgk