Wednesday, January 14, 2009

2009 oh 2009

2009 merupakan tahun yang PAKWE sangat harapkan
sebab 2008 PAKWE tak baper happy
so nak sgt 2008 lepas pergi
but still
2009 PAKWE dah mulakan dengan penuh kesedihan
baru je mule 2 3 hari 2009
PAKWE dah sedih like seumur hidup plak
entahlah
sampai dah tak tahu nak ngadu kat saper lagee
kengkawan sure dah bosan dengar aduan PAKWE
n ramai je yg kata
"mula tak okay akan berakhir ngan sesuatu yang TERBAIK 4 me"
ontahlah
PAKWE harap je lah
but nak melepasi sume kedukaan tu
wah sgt TEROK
ganggu habis sume prestasi keje
prestasi idup
n segala2nya
pape pown
PAKWE doakan agar 2009 menjadi tahun terbaik buat PAKWE
juga buat semua blogger
MWAHA!!

5 comments:

Frid Firdaus said...

dear!!
jangan terlalu fikirkan sesuatu yang boleh mengganggu kehidupan U...
setiap yang berlaku ada sebab dan hikmahnya...
percayalah...pasti ada yang terbaik untuk U akan datang...
banyakkan bersabar...
U know rite...im here for U...
U jaga diri bebaik...
I sentiasa ada dengan U...
be strong and everything now just for yourself...
I mendoakan yang terbaik untuk U...
love ya...XOXO

Duke Luce Dell'amore said...

pakwe nakmo sesedih & nangis2..
nnt xcomey dah..
ape pun masalah pakwe,jim percaya mesti ade solution..just kene find out cara selesai yg terbaik jew..

btw,cantik banner blog pakwe!meletop!

le célibataire said...

yg terbaik...bermula dr yg buruk atau yang perit....memang manusia lain mampu bercakap..tp diri u sendiri yg mengalaminya yang org lain tk lalui..jadi perlu tanya pada diri sendiri...pilihan yg mana perlu diambil untuk menjelaskan semua kekusutan....seyap tanpa sebarang tingkah....mungkin akan buat semua yg ingin dikecapi akan jadi hambar...

go for it PAKWE....make urself choice..not choosen..

aku menulis kerna kamu said...

gud luck my beloved friends..take care

rizz said...

smoga thun 2009 lbih membawa sinar kpd pakwe keyh:)
thx link me pakwe.hehee