Monday, January 26, 2009

25 JANUARI 2009 - BRIDE WARS

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1110pm
*********************************************
last2 kat SUNWAY MALL jugak
hukhuk
permulaan cerita yang agak bercerite
actually memang cerita pown till end of the muvie
berkenaan 2 sahabat karib yang berangan2 nak kahwin di PLAZA pada bulan JUN
(bulan PAKWE tu)
sampai 1 ketike mereka di lamar dan mulalah merancang nak kahwin
tapi tarikh perkahwinan mereka tersilap di book
so berlakulah masalah
pegilah panggung dan check out apa yang berlaku kepada mereka berdua nie
menghiburkan
PAKWE kasi 8 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

4 comments:

Frid Firdaus said...

suka citer bride wars...
sgt suke anne hathaway...
comel...

@buL said...

8 bintang drpd 10 banyak laa jugak tu..so abul kena tgk citer ni..heheh..sapa laa nak teman abul tgk citer ni...

||| PöJìé PööH ||| said...

whoa!
xsabar nk tgok!

rizz said...

nk tgok laaa ngn tercinta hahakk..