Monday, January 26, 2009

25 JANUARI 2009 - UNDERWORLD rise of the lycans

CATHAY CINEPLEXES PRANGIN MALL
0415pm
********************************************
citer yang memang PAKWE tunggu2 kan
kalu 2 muvie b4 nie
berkenaan dengan kaum VAMPIRE
kini kaum LYCAN atau WEREWOLVES ditonjolkan
kisah lahirnya LUCIAN si LYCAN yang lahir dalam penjara
tapi tak di bunuh oleh kaum VAMPIRE
malah di jadikan PET oleh mereka
but anak raja VAMPIRE, SONYA sgt mencintai LUCIAN
maybe sebab dah membesar bersama
sehingga mengandungkan darah dari 2 kaum
nak tau apa jadi pada SONYA
apa jadi pada LUCIAN
apa jadi pada LYCANS
apa jadi apa jadi
berapa banyak apa jadi lah
hahaha
paper pown memang besh
so PAKWE nak kasi 9 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!

6 comments:

Frid Firdaus said...

tapi tak tgk first and second...
so takleh nak tgk yg ni arr...

p.a.k.w.e. said...

boleh tgk

Frid Firdaus said...

bukan sequel ke?

arep said...

arep dah tengok dah citer ni last week kat KL.. bogel beberapa scene.. sukannnnnyyaaa

rizz said...

wahh 9 bintang hehe byk tuh..cm best lakkk

p.a.k.w.e. said...

best walau sequel
tapi nie lebih pd kesah sonya n lucian
so tonton la