Sunday, February 15, 2009

THE RUINS!!

yg kitorg beli nie UNRATED
so ader lah show bende 18SX skit
erm
mengisahkan bout sekumpulan kwn 2 couple lah
yg bercuti
n berkenalan ngan 2 org lagee org tempatan situ
n mengajak diorg pegi melawat RUIN@candi yg takde saper nak pegi
so dengan super excited diorg pown pegi lah
pompuan sorg tu je tanak pegi AMY namanyer
but dah bf ajak
pegi jugaklah
sampai lah diorg kat RUIN tu
RUIN nie dilitupi sejenis tumbuhan
konsep sebenarnyer org yg diorr baru kenal tu nak cari abg nyer
yg ilang tak balik2 lepas pegi RUIN tu
jumpe lah dia
but abg dia dah mati
sebenarnyer RUIN tu takde saper pegi sebab tumbuhan2 di situ makan org
so biler diorg dah sentuh tunbuhan tu org tempatan@ org asli kawasan tu tak kasi diorg turun
saper je yg sentuh a turun akan di bunuh
kunun ader semacam virus membunuh dr tumbuhan itew
bermula itu lah mereka mati sorg demi sorg
takde saper yg idup
walaupun AMY lari kuar
mati jugak
tgk lah
PAKWE cadangkan sgt
tapi takde lah istimewa mana sgt
MWAHA!!
PAKWE kasik 7 bintang dari 10 bintang

3 comments:

rizz said...

hehe suke2 cte ni..rizz tgok dvd gak..hakss. sian mse last skli tu kann

SANDRA by sandra azwan said...

for this kind of film, sandra bagi 7.5 star!! filem nie membuatkan emosi sandra terganggu seketika....scene paliNg best mase 'scene kerat the kaki mentah2'- CRAZY!!;-)

F said...

i love it!

one awesome movie

;P