Sunday, February 15, 2009

SEXDRIVE!!

citer bodo sgt
ala2 geng AMERICAN PIE
mengisahkan jantan nie nama pe tah
ada 2 lagee kwn sorg jantan pakai spek n sorg pompuan
dia nie abg dia panggil GAY
so nak buktikan dia bukan gay
dia memulakan satu trip ke KNOXVILLE
nak make love ngan sorg pompuan yg dia kenal tru satu laman web
dengan mencurik gune keta abg nyer yg poyo lakonan JAMES MARSDEN
mereke pown memulakan perjalanan bodo
sepanjang citer nie banyak kes2 yg lucah berlaku
di perjalanan nie lah member dia pakai spek tu jumpe cinta hati dia
n kawen n stay tempat pompuan tu
n si jantan nie tak jadi make love sebab pompuan tu hanya nak keta tu bukan dia
yg pasti dia cintakan kwn pompuan dia sendiri
huhu
n last2 abg dia sendiri yg jadi gay
hahahaha
citer bodo je
sesuai lah kalu nak gelak
n release tension
but still 18SX
dah 18 tahun daru tgk tau
MWAHA!!
PAKWE kasi 8 bintang dari 10 bintang

2 comments:

rizz said...

wahahha nk cri gak laaaaa

DaNieL HafIz said...

ye ke best hmm tgk la
download tenet sudah hehehe