Thursday, April 30, 2009

27 APRIL 2009 - PUDURAYA, KLCC, MIDV n GARDENS

PAKWE adieW
pyan wan am adieluqman PAKWE
wan PAKWE
adieW am
pyan wan
********************************************
PAKWE dr MONT KIARA naik bus ke KOTARAYA
awal jugak lah turun
sebab tak tau mcm mana nak pegi sana
huhu
sesampai KOTARAYA terus ke PUDURAYA
beli tiket pulang BUTTERWORTH
dari situ PAKWE naik tren putra ke KLCC
nak cari makan
nak mam MCD
tapi penuh sume ngah lunch
so PAKWE lepak tengah panas kat taman KLCC
haha
berpoluh
dr situ terus plak ke MIDV
lepak lah sengsorg sementara nunggu adieW n d geng dpt nak layan SELL OUT
diorg sampai je terus window shop sambel teman wan shop utk birthday dia
lepak2 minum plak sambel nunggu pyan kemain
n kekonon SELL OUT show jam 745pm
tetibe jam 9pm baru show
PAKWE dah janji ngan rudy
tgk SELL OUT 30min je lah
tapi 30min tu sgt besh
PAKWE sarankan sume layan SELL OUT nanti k
award winning tu
dah turun kat rudy tertinggal plak camera kat dlm panggung
dah nak tunggu diorg jam 11pm jugak kuar
kalu tau pakwe stay tgk je SELL OUT sampai habis
huhu
MWAHA!!

4 comments:

rizz said...

hehe lainnya muka pyan.lme xjupe die hahak

wénkt said...

?? = adi luqman from http://adiluqman.blogspot.com

p.a.k.w.e. said...

okay
akan di perbetolkan

Adie Waridi said...

huhuhu...ntahla..tak tahu nak komen apa..PAKWEKU