Thursday, April 30, 2009

28 APRIL 2009 - FITTING n MOCK UP SPONSOR @ CHAN SOW LIN

PAKWE khairi roy megat
10 finalis dr 12

megat PAKWE konon terawal
PAKWE khairi megat
wan adieW
******************************************
bertolak dari MONT KIARA lagi
ke KOTARAYA
ke PUDURAYA nak simpan beg
terus ke MASJID JAMEK sebab rudy ajak lunch
lepak MCD MASJID JAMEK
n then rudy anta PAKWE ke stesen BANK NEGARA MALAYSIA
kat sini tunggu megat
megat sampai je terus ke CHAN SOW LIN naik star
sampai CHAN SOW LIN
kami nunggu wan n adieW
tumpang diorg ke CHAN SOW LIN
kekonon kami terawal
tunggu punye tunggu lah kami antara terlewat
sume dah siap berbaju sukan
haha
but still PAKWE leh jugak dpt baju sukan yg PAKWE agak puas ati
pastu ke bilik mesyuarat ada sidang akhbar KACAK BERGAYA
siap sume bergambar itu ini
kami makan
tyme nie kitorg diajak wat surprise party utk birthday aleeza kasim
yang ke 12 katanya
haha
pastu kami ke fitting room balik
nak fitting baju kasual n baju al habshee plak
baju kasual PAKWE sgt tak puas ati
n tak tau lah finale nanti mcm mana
baju al habshee PAKWE sgt puas hati
sebab cantik giler
nak je curik
haha
pas siap sume
kami bergambar n bertukar2 number enset
n balik tumpang adieW n wan lagee
megat ikut PAKWE
lepak shopping ngan wan n adieW
n terus ke PUDURAYA
makan KFC kami ber4
n terus PAKWE balik naik bus 930pm
BYE KL
MWAHA!!
gonna miss u

6 comments:

wénkt said...

u miss i.
me too.

thank you

hahahah

ur hamper ni, i simpan buat prop bday i k!

p.a.k.w.e. said...

wah siap nak wat prop lagee
huhu

rizz said...

wahh happening nya tgok jadual pakwe tu hehe jap je blk pnang yee:p

pyan KEMAIN™ said...

good luck pakwe. cayok3

Adie Waridi said...

u miss kl or miss i..hahaha..perasan jap

Nabilah Anafi said...

khairi hensem!