Tuesday, April 14, 2009

AKADEMI FANTASIA week 4


(lelaki nyanyi lagu DATUK SITI NURHALIZA & wanita nyanyi lagu AMY SEARCH)
PAKWE sengaja nak wat entry nie kat blog PAKWE coz PAKWE suke tema yg diketengahkan minggu itu.
Bukan senang untuk lelaki nyanyi lagu wanita, but untuk wanita nyanyi lagu lelaki senang sebenarnya. Untuk pelajar lelaki yang telah menarik perhatian PAKWE & PAKWE sure perhatian org lain jugak adalah d 1 n only HAFIZ. Am I rite?? Dia menyanyikan lagu CINTA KITA!! PAKWE tak tau lagu apa itu. Tak pernah dengar langsung pown lagu SITI itu. Dan sesungguhnya dia berjaya menjadikan lagu itu lagu dia sendiri. Pelajar-pelajar lelaki yg lain juga telah membawa lagu2 masing2 dengan terbaik. Walaupun komen banyak tak menyebelahi pelajar2 lelaki..tapi PAKWE rasa pelajar lelaki lah yang terbaik malam tu. Mereka sgt membuka diri untuk satu cabaran besar dalam konsert selama ni.
Pelajar wanita pulak mcm takde keistimewaan, coz mereka mcm nyanyi balik je lagu2 AMY yg diberikan, ikut gaya AMY. Boleh je kalu nak ubah lagu ROCK itu jadi lagu irama lain kan. PIKIRINlah.
Pastu kat konsert nie jugak ada ditunjukkan d mana AKIM n HAFIZ gaduh kowt. N HAFIZ nangis…olo2 comel banget..n AKIM disarankan supaya KERAS n jgn jadi gegeurl..HAHA..NATIONAL TV tu dek non….
N bila diumumkan penyingkiran, PAKWE rasa okay je RUBISA n ZIZI dibuang, kerana pada PAKWE mereka takde nilai nak jadi artis pown.
MWAHA!!
p/s: SITI sangat cantik malam itu.

2 comments:

rizz said...

ziz best pakwe mlm tu haha rubisa tuh out huaha

p.a.k.w.e. said...

biasa je lah mereka