Thursday, May 28, 2009

27 MEI 2009 - A NIGHT AT THE MUSEUM 2!!

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0915pm
***************************************
citer nie memang PAKWE nak sgt tgk
coz dah layan yg 1st dulu
A NIGHT AT THE MUSEUM 2 nie mengisahkan si DALEY (betol ke)
yg dah berjaya jd inventor
so dah tak keje kat MUSEUM s a nite guard
n 1 day dia ke museum tempat keje lama n tgk sume dah kene pack
nak di hantar ke ARKIB kat WASHINGTON DC
n senje je sume bangun n mintak lah GIGANTOR nie tolong diorg
but takde pape yg leh dibuat
sampai 1 tyme si KENIT call GIGANTOR yg diorg kene serang oleh abg si firaun dulu tu
so kat situ lah bermulanya adventur filem nie
tyme nie lebih ramai coz kat THE BIGGEST MUSEUM IN D WORLD
so banyak lah karektor sejarah terlibat dlm muvie nie
banyak perkara bodoh n lucu lah disepanjang filem nie
AMY ADAMS pown ada
so nak tau apa jadi kat diorg.... layan muvie nie okay
PAKWE kasi 8 bintang dari 10 bintang!!
MWAHA!!

2 comments:

rizz said...

hee ade amy adams laa hha pojie lak ckp de dak jonas eh pakwe:p

p.a.k.w.e. said...

a ah jonas bro ada
but dlm version ANGELS CINTA
hahaha!!