Tuesday, June 23, 2009

23 JUN 2009 - PAKWEs last 26!!

hari nie merupakan
HARI-HARI TERAKHIR PAKWE BERSAMA 26
lepas nie PAKWE bukan lagee 26
yang hanya mampu PAKWE lakukan hanya mengenang kembali 26 PAKWE
banyak suka duka PAKWE bersama 26
mcm seimbang je suka duka PAKWE ketika bersama 26
PAKWE tak akan nyesal akan kehilangan 26 PAKWE
cuma PAKWE akan merindu 26 sama seperti PAKWE merindu 15 dan nombor2 lain sebelum 26
yang pasti PAKWE akan bertemu dan berkenalan dengan 27 soon
tak tahu apa akan 27 janjikan buat PAKWE
yang PAKWE boleh lakukan hanyalah yang terBAIK buat PAKWE
*****************************
p/s: dah 26 tapi PAKWE tetap rasa PAKWE 18

10 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

ala..umur tu skadar no je..
yg penting camne kite isi our life tu je...

smoga pakwe terus success pasni!

hafizzuan said...

bye 26 n welcome to the world of 27..

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

hepi beday pakwe...

cham's said...

epi besday awak...moga di"perbanyakkan" rezeki dan diberikan kesihatan hendaknya, amen.

Ejaylicious said...

SELAMAT HARI JADI NAZ..SEMOGA SENTIASA CERIA SELALU.

rizz said...

haah 18 ktnya yerrrr.. da ley kawen da tu pakwe.tett larik**

zua the great said...

selamat ulang tahun ek..
moga panjang umur n cepat kawennn

ahmad jay said...

ok...happy besday yg ke 27.....good bye 26...
erm..moga panjang umur n dimurahkan rezeki....

Kos Serani said...

Ala...umo just a number jer Pakwe...yg penting jiwa Happy dan sentiasa muda

p.a.k.w.e. said...

DUKE: a ah umur itu number aja
but still penting okay
SERIGALA: cedih tinggalkan 26
FIRDAUS: thanx
CHAM'S: tq tq tq
EJAY: tq awak
RIZ: nak kawen lah nie
ZWA: a ah PAKWE nk kawen nie
AHMADJAY: tq
KOS: tq MWAHA