Wednesday, June 24, 2009

24 JUN 2009 - TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
0000am
******************************
PAKWE menunggu kehadiran TRANSFORMERS 2 nie
selepas kehebatan TRANSFORMERS 1
so muvie nie agak penting buat PAKWE sebab jatuh bebetol di hari lahir PAKWE
seperti biasa PAKWE layan ngan shira ayumi
ramai okay
FULL HOUSE
so seperti biasa mengisahkan 2 puak robot(lupe plak nama mereka) yang berperang
n berperang di BUMI
so ini sambungan yang pertama
n ada menceritakan kununnya kewujudan robots nie dr zaman batu lagee
n kali nie lebih kepada pembalasan dendam dari FALLEN
aksi sgt best dalam muvie nie
n watak yang di bawak SHEA sgt best
kali ni dia sangat into character
n FOX sgt sexay
kali nie robot sgt2 banyak
sampai sikit membuatkan PAKWE sikit pening n tertido
HUHU
ada je scene lucu
so membuatkan penonton tak busan
so PAKWE nak kasi 11 bintang dari 10 bintang
MWAHA!!
************************
p/s: walau tido tetap bagi bintang banyak sebab sgt best
thanx shira!!

2 comments:

rizz said...

no1 pon xtgok g pakwee

p.a.k.w.e. said...

pegi lah tonton riz
best banget