Tuesday, June 30, 2009

27 JUN 2009 - PAKWEs 2nd tyme watching TRANSFORMERS 2

setelah pulang ke rumah afta NIKAHs
PAKWE tido sebab leteyh giler
n terbangun dah jam 8pm
apa lagee
tergedik2 lah PAKWE ngajak si azrol sesiap nak beli barang2 nak hias kereta pengantin
kedai akan close jam 9pm
sempat tak sempat MARI!!
so kami ber3 pegi
PAKWE, azrol n eddie
still dalam tema hijau
pastu shopping kat MAJU
bergerak plak ke BUKIT MERTAJAM
pastu ke SUNGAI DUA plak
sempat lepak makan char keowtoew sambel sesembang
tyme nie member of PAKWEs member call
dia ngajak PAKWE layan TRANSFORMERS 2
huhu
PAKWE DAH TENGOK LAH!!
but sian plak
dia takde yang nak gantikan that place (takot rugi...n kecian)
so PAKWE pown terime undangan menonton TRANSFORMERS 2 jam 1200midnite tu
kali nie PAKWE still letih but try tanak tido
n thank god
PAKWE tido di hujung2 muvie aja
so bagus lah kan
MWAHA!!
**************
p/s: memang PAKWE sokong most of the comment bout TRANSFORMERS 2 yang tak hebat mana
cerite memang takde ape
harap kehebatan CGI aja
n sebab banyak CGI lah PAKWE tido
KUKUI
IMPRESSIVE but EMPTY!!
but still PAKWE nak bagi 11 bintang dari 10 bintang like PAKWEs previous judging

2 comments:

rizz said...

rizz ngntok tgk cte ni ahha keji kann

p.a.k.w.e. said...

takpe
sebab PAKWE bukan aja ngantok
siap TIDO terus
KUKUI