Tuesday, June 30, 2009

BIRTHDAY PRESENTs from PAKWEs friends






Entry BIRTHDAY PRESENT nie paling PAKWE nak wat
huhu
(tetap nak show off ADIAH kan..SUKEHATILAH kan)
1st of all PAKWE nak say THANX buat semua yang bersusah membeli adiah2 nie special wat PAKWE
Sesusah je kan
THANX to shira ayumi yang membelikan PAKWE a BAG n a card
PAKWE dah so into that bag
Everything bout PAKWE ada dlm bag tu
THANX again kat shira ayumi yang membawa PAKWE berTRANSFORMERS 2
Bebetol 24 JUN plak tu
THANX buat HOTLINK yang bagi PAKWE panggilan percuma sepanjang 24 JUN
Nie lah tyme PAKWE call semua kwn2 PAKWE
Sesungguhnya PAKWE sgt berterima kasih
THANX jugak buat boboy yang sesusah pos kat PAKWE a card, a penanda kertas, n a RING
PAKWE pakai je RING tu kat jari manis kiri PAKWE
N THANX buat fird yang poskan kat PAKWE a le PRIMAVERA KASUT n a card
Sesungguhnya saiz 7 muat PAKWE
Dah mule PAKWE pakai
Sesungguhnya semua dah so into PAKWE n PAKWE dah so into them
MWAHA!!
-
p/s: namun ingatan semua sangat PAKWE hargai
THANX u all!!

5 comments:

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

tapi pakwe kejam! pakwe tak kol i pon...

p.a.k.w.e. said...

kejam naper plak??
kan PAKWE dah dok ada dok sembang
PAKWE call yg tak tercall tyme2 biasa
ADA PAHAM??

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

hahahaha=)
paham la wei..saje je ngengade..

p.a.k.w.e. said...

tau je gedik

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

LIC saploh kali!