Tuesday, June 30, 2009

24 JUN 2009 - CAKE perlu d HARI JADI

hidangan berbukak puasa
d bidamari

d cake

Pada 24 JUN 2009 iaitu pada hari keputeraan PAKWE jugak adalah 1 REJAB 1430
So PAKWE n shira tanpa perancangan berpuasa lah that day
Nak amik berkat REJAB katanya
N tyme birthday 2009 nie
Shira plak terasa tak best birthday PAKWE
So dia dengan tak semena2nye menyuarakan rasa tak sedap hatinyer di YM
N mengajak nak celebrate birthday PAKWE kat SECRET RECIPE
(2 hav cake at least d hari jadi)
So kami pown pegi SECRET RECIPE BANDAR SUNWAY that day
Berbukak puasa sambel menyambut hari lahir PAKWE
Shira open table…THANX!!
PAKWE tak baper ada mood that day but PAKWE make myself available 4 my birthday
A SLICE OF CHOC INDULGENCE menjadi bukti termeterainya umur PAKWE 27
N a simple chat n jokes membuatkan PAKWE rasa happy
So here PAKWE nak say THANX kat shira ayumi yang try 2 make PAKWE feels like BIRTHDAY not made only for d muda mudi but also for all oldies like PAKWE…MWAHA!!
-
p/s: PAKWE still nak a whole cake of CHOC INDULGENCE..wuwuwu

5 comments:

rizz said...

kek sr cedapp kan hehee

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

ngengade nk whole..tadahtangan dan raupkan ke muka seraya itu ucapkan s.y.u.k.u.r

p.a.k.w.e. said...

RIZZ: tau takpe
kalu tau DURIAN CHEESE ada PPAKWE dah makan kek tu
SHIRA: nak jugak
cepat beli

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

cakap "shira bidadari comel" 10x dulu..cakap kuat2 bagi sume org dengar..hahahaha=)

p.a.k.w.e. said...

WUTEVA
kalu tak dapat whole cake
jangan harap PAKWE nak pegi bawak layan ICE AGE 3
(ugutan dengan muke KACAK)