Saturday, July 4, 2009

03 JULAI 2009 - BELATED BIRTHDAY DINNER bersama HAZRUL

TIDAK!! ini bukan kerja aku....
SIALAN kau kucin...aku akan cekik kau sampai kau mampos...kukui
nie lah hasil makanan HAZRUL wif that kucin
HAZRUL yang asik sangat nak menari bersama PAKWE
akhir nya menjemput PAKWE ke majlis makan2 yang kami je undangannya
KIRA NYA HADIAH BIRTHDAY PAKWE yang udah pown belated
ANYWAY THANX BANYAK!!
PAKWE baru je kenal HAZRUL
but kami dah macam dilahirkan bersama plak
(ye ke??)
so bertempat di KEY'S CHAR KEOWTEOW kami lepak seperti biasa
makan (dia tak makan) n sembang ngumpat n cuci mata
n tyme tu jugak ada kenalan baru
kucin yang sian LAPAR
anyway again PAKWE nak say thanx kat HAZRUL
ingat jugak nak ajak PAKWE lepak
-
p/s: kenangan selaloonya membawakan senyuman
n terbaik kekalkan ia sebagai kenangan

2 comments:

rizz said...

siap ade kucen lg hahaaa

p.a.k.w.e. said...

a ah riz ado kucen