Saturday, July 4, 2009

SENTAP hati NIE!!

hari tu PAKWE ada bermain sms dengan 1 of PAKWE best fren
n dalam sms tu kami ala2 mcm bergadoh
n tak sangka plak dia anggap bende tu serius n terus tak pedulikan PAKWE
PAKWE pelik
n tersangat pelik
dia berlawak kasar, PAKWE terime seadanya
n bila PAKWE kembalikan lawak kasar dia
dia kata PAKWE tak baik
PAKWE sgt sedih
sebab PAKWE dah sgt jaga hubungan dengan dia
n until now dia masih berdiam n not even nak sms PAKWE
walau PAKWE dah sms n bgtau everything
PAKWE tak sangka akan kehilangan dia
sebab PAKWE sayang dia
bukan PAKWE memain sayang dia
tapi PAKWE bebetol sayang dia
kalu dia ada terbukak kan blog PAKWE
PAKWE nak sekali lagi SAY SORRY kalu betol PAKWE yang salah
SORRY!!
-
p/s: merayu tidak bagus
tapi ini hal hati PAKWE
PAKWE sesungguhnya rayu utk KWN!!

3 comments:

peridot sepi said...

hati orang yang meminta maaf tu lebih mulia dari orang yg memaafkan...

HIZAMI said...

ye.

kdg2 tuh.

kwn kite agak sensitif bbanding kite.

kdg2 kite rase bende tuh bese je.

tp mereka ley terase lak.

kan?

aku penah brade dlm situasi tuh.

i noe ur feeling.

=)

Duke Luce Dell'amore said...

alololo ciannya pakwe jim ni...
kpd kawan tu, TOLONG r MAAFKAN PAKWE..
nnt die xlalu makan..sakit plak nnt..
huhuhu...