Thursday, July 9, 2009

07 JULAI 2009 - MC but still KAROK like hell

PAKWE saket
but tetap nak karok
ENTAH!!
maybe sebab tingin sangat nak nyanyi lagu NAKAL
huhu
so kacau lah shira pakse karok sama
n kacau sume member ajak mika karok jugak
tapi sume PERIOD malam tu
sedeyh lah
walau hujan lobat
tetap ku gagahi jugak
maka bersama list2 lagu yg biasa dinyanyikan
PAKWE melalak
sama kuat dengan bunyik hujan
KAH KAH KAH
erm
PUAS HATI karok
n sore tak ilang plak tu
BEST!!
-p/s: PAKWE dan karok dah macam isi dengan kuku lah

5 comments:

Ejaylicious said...

Sakit2 pun still nak karok ek....harap cepat sembuh kay...

Ejay said...

karok tak ajak pun...

rizz said...

nak karok ngn pakwe heheee

p.a.k.w.e. said...

EJAY: a ah saket tapi nak karok jugak lah sayang
EJAY018: jom karok
saya d kl 10-12 JULAI 2009
RIZZ: jom r

EIPUL said...

sama ar kita, tetap nak karok walau apa keadaan sekalipun.

hehehe. karok untuk hidup! yeah!