Monday, July 13, 2009

10 JULAI 2009 - LEPAK KACAKs

megat * mizie * PAKWE * firdh

Rini bahagian PAKWE ada wat FAMILI DAY
But PAKWE tak join sebab perlu pergi KL nak attend an award
PAKWE dah sesiap nak ke KL (walau tyme keje tak selosai lagee)
N settle je keje PAKWE terus capai shira n mintak ditompangkan PAKWE ke bus station
So bus PAKWE jam 0630pm
Shira lepak tunggu PAKWE sampai PAKWE naik bus
N dia blah (n mencari2 keta yang dia lupa kat mana dia park..BOLEH MACAM TU??)
Kali nie PAKWE tak semene2nye terSEAT di couple seat bersama sorg amoi
PAKWE letih n sepanjang jalan dr BUTTERWORTH ke KL
PAKWE tido mcm org takde nyawa
(tetap terkejut bangun 2 3 kali)
Jejak di bumi KUALA LUMPUR yang penuh ranjau dan kesulitan cabaran nie PAKWE agak mabuk bus
So tercarik2 lah member yang PAKWE dah sah2 nak susahkan dia
Di depan ANCASA kami berjabat melengkapkan proses perkenalan yang selama nie hanya CYBER
Terus PAKWE suarakan “JOM…CLUB” (actually dah set nak CLUB mlm tu ngan geng KACAKs)
So berjumpa lah kami di CLUB malam tu
(PAKWE, firdh, megat, mizie)
So PAKWE bukak baju n diri malam tu nak lepaskan segala yang tak perlu PAKWE pikirkan lagee
Gedik bak kata megat..itulah perilaku PAKWE malam tu di kelab malam itu
Tapi gedik bersama kenalan aja
UNTUK KITA2 AJA
BEST!! Tulah komen PAKWE utk malam tu
Dapat bergembira bersama KACAKs
Dapat bergembira bersama kwn2 baru lama
dapat jumpa yang kita tak pernah jumpa
Dapat nampak yang kita kenal cyberly
Dapat jadi bahan perhatian org lain
Dapat jadi ular sawa
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
N like always..after club ke PELITA KLCC la lepak
Lepak gelak ketawa..kata mengata..cuci mata…n makan meggie
Kami beransur2 pulang
ISH…MISS U GUYS ALREADY LAH!! (see d penggunaan LAH dalam ayat tu…menegaskan sesungguhnya windu)
Jam 5am kami (PAKWE n firdh sampai bilik d UM n tido lah kami tido2 ayam sebab ayam pown dah tak tido tyme tu)
NUNYTE!!
-
p/s: walau saket kaki ini
tetap ku teruskan jua langkah tari itew
MWAHA!!

4 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

best gak lepak ngan PAKWE ngan geng2 kacak....fun gakla!!!seronok...jumpa kawan2 baru...yang penting hepi...

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

oopss lupa nak ucap thnx lepak ramai2 aritu...

rizz said...

happening msing2:p

p.a.k.w.e. said...

FIRDH: kalu awak tak bawak tak sampai kita
RIZZ: a ah sgt happenning