Monday, July 13, 2009

11 JULAI 2009 - SYUKCURZ-II get2GETHER


SYUKcurz-ii get2gether
11 Julai 2009 bertempat di FOODrepublic PAVILION lebeyh kurang jam 1pm
PAKWE join get2gether sukor m yang nampaknya hanya PAKWE dengan dia je bercandle lite lunch
Tak kesah lah ber2 je ke beramai ke
Tapi PAKWE best dapat jumpe tentang mata ngan si sukor m nie secara peribadi
Berdua plak tu
Kahkahkahkahkah!!
So kami takde mende nak sembangkan sgt sebab segan kowt
So sembang fasal pengalaman GERMAN sukor m ajalah
Sekejap je pown pertemuan ni…2 3 jam aja
N after that kami berpisah membawa haluan masing2
PAKWE tawaf naik turun PAVI n KLCC n terus balik KERINCHI
Sebab nak bersiap utk malam YOYOOH AWARD
JUMPE LAGEE SUKOR M okay!!
-
p/s: akan ku geget putus lidah mu itew

4 comments:

sYukCurZ said...

uik? ehe

p.a.k.w.e. said...

ye lah nak geget sampai putus

rizz said...

lee lpak ber2 je ke nia betik ekekee

p.a.k.w.e. said...

apa yg rizz cakap tu??
tak paham