Sunday, February 21, 2010

PAKWE mencari PAKWE!!

-
-
-
HUHU
APAKAH ITEW??!!
-
jangan pk pelik okayh
PAKWE ngah nak wat sumthing actually
PAKWE nak wat PENCARIAN ICON PAKWEKU.BLOGSPOT
-
ada lah hadiah2 yang akan diberikan
nie antara AKTIVITI PAKWE nak wat untuk PAKWEKU.BLOGSPOT gathering
so PAKWE kan mengenegahkan isu PAKWE (male)
so PAKWE nak mulakan pencarian nie dengan pencarian ICON PAKWEKU
-
if berjaya dengan PAKWEKU
baru leyh pk nak wat ICON MAKWEKU maybe
-
so if ada antara BLOGGER or ANY1 yang nak berdiskusi
BOLEH LAH E-MAIL pendapat atau photo anda2 yang nak JOIN
(PHOTOS 3 pose okayh yang CLEAR)
PENCARIAN ICON PAKWEKU.BLOGSPOT nie
ke
or we can YM tru nadzari82@yahoo.com
LOOKING 4WARD ACTUALLY
-
dont worry HADIAH pasti menyeronokkan
-
maybe GRAND FINALE akan dibuat bulan DEC HANDSOME 2010 nanti
-
p/s: just for fun...u guys cum try ur LUCK!!
-
-
-

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

nak bg gambo saye boleh tak?hehehe

meg said...

wahh..bole la megwes masuk jugakz..!! xgiteww..hahahah!

p.a.k.w.e. said...

LYNDA: kamu PAKWE ke??
nanti lah MAKWE kamu masok k
MEG: boleyh aja

sYukCurZ said...

cntest ape ni

p.a.k.w.e. said...

nie contest suke2 je sukor m
nak happy2
masok tau

sYukCurZ said...

blur lg. syarat2? hum.. bg jelas skit ler nk pic cmner. yg comel2 ker jmbu2 ker, macho2 ker

p.a.k.w.e. said...

sukor m nie
pic 3 keping
1 full
2 face pic
3 pose sket
nak yg clear n tak kecik
erm
mcm mana pown takpe
janji buat PAKWE terangsang
kah kah kah