Saturday, August 14, 2010

13 OGOS 2010 - THE LAST AIRBENDER

GSC SUNWAY CARNIVAL MALL
1130pm
EDDIE

-
THE LAST AIRBENDER mengisahkan tentang wujudnya 4 puak yang berkuasa terhadap api, air, angin dan tanah
namun terdapat seorg yang boleh menguasai keempat2 elemen yang dikenali sebagai AVATAR
dan kehadiran AVATAR bernama AANG telah ditemui oleh puak air
dan puak api yang jahat mahukan AVATAR mati sebab tidak mahu menjadi puak yang lemah
putera dari puak api yang telah dibuang negeri olah bapanya perlu membawa pulang AVATAR bagi membuatkan ayahnya menerimanya kembali
namun pelbagai perkara berlaku
kerana di puak api sendiri berlaku perebutan siapa yang akan mewarisi takhta raja api
AVATAR yang masih budak itu telah merantau bersama 2 org dari puak air bari mempelajari keempat2 elemen
dah telah belajar elemen air dahulu
AVATAR ini berasal dari puak angin dan merupakan puak angin terakhir kerana semua puak angin telah mati dibunuh oleh puak api
dan diketika AVATAR sedang berada di ISTANA AIR
mereka telah diserang oleh puak api bagi mendapatkan AVATAR
PAKWE personally tak pernah tgk katun nie
n bile PAKWE layan citer nie
PAKWE paham citernyer
but PAKWE tak rasa citer nie well made
sebab asik melompat2 dari satu scene ke satu scene cepat sgt
but graphic citer nie sgt bagus
n meletop
PAKWE suke
PAKWE kasi 10 BINTANG dari 10 BINTANG
MWAHA!!
-
p/s: sempat nguap banyak kali

2 comments:

flyz said...

tul tu MR P...actually quiet kecewa ngn cerita nih, punyerla lama tnggu hasilnya mcm nih je, hope2 sequelnyer nnti ok ...

p.a.k.w.e. said...

tau pown tak best
huhu
maybe 1st kowt