Wednesday, December 15, 2010

13 DISEMBER 2010 - ISNIN terBZ PAKWE so far

ISNIN yang sesungguhnya PAKWE heart sgt
campor plak PAKWE wat keje tanpa sempat nak ym langsung
angkat je kepala dah jam 1pm
kan ke sesungguh wat keje tu
HUHU!!
-
nasib puasa sunat ISNIN KHAMIS
kalu tak sebok lah nak makan laks kan
-
n rini PAKWE dah start wat bekas cincin untuk PAKWEs sis tunang AHAD nie
kat AS
PAKWE buat 2 bekas cincin
bekas cincin perempuan akan PAKWE buat ala tower RAPUNZEL tu
dengan warna HITAM PINK
so kalu serah kat lelaki ala2 simbolik buat si yatim
*coz lelaki nie yatim
bekas cincin lelaki plak PAKWE buat ala kereta labu CINDERELLA
dengan warna HIJAU SILVER
so nampak lah sweet kasi kat perempuan kan
n PAKWE akan buat deduanya dlm size sederhana besar jugak lah
sebab boleh buat hiasa lepas tu
WUWU!!
hasilannya boleh lah nanti tgk kat KARYAPAKWE
MWAHA!!
-
p/s: teruja sangat

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah
besh2!!!
elok2 yerk!!!

p.a.k.w.e. said...

apa yang besh?
n apa yang elok2?