Thursday, January 27, 2011

2 HAV A GREAT SEX

always.....
1. make sure the place is in a proper condition
*tak lah tilam lembek tak semena2
*kayu katil dah mereput
2. make sure mulot berbau tak basi
*so best kalu ada aksi cemolot berlangsung
3. make sure badan tak wangi sangat-sangat
*so tak lah semput bernapas
*better tinggalkan je bau masam2 manje tu tp jangan lah masam terok sangat..HUHU
4. make sure PAKWE tak dalam mode LETIH BANGET
*so tak lah memberi performance kurang 50%
5. make sure ada FACE yang buat PAKWE canak
*tak lah asik nak nampak puaka je kan
6. make sure pandai lah juger di sebelah pihak lagi
*so tak lah menonyoh je keje PAKWE
7. make sure berpakaian lengkap
*so boleh lah ditanggalkan 1 by 1
*bukan 2 by 2 okayh
LALALALA!!
-
apa kah yang PAKWE rapukan ini??
berfantasi ala NING BAIZURA kesahnyer?
MAYBE!!
or maybe PAKWE ngan GERSANG
KOWT!!
-
p/s: membebel atas kejadian maybe

4 comments:

hawiz said...

pakwe ni kdg2 klakar ler..hihi..

bukankosong said...

tak leh blah picture mr p kat fb...walawala

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oppppppppp kata kan tidakkkkkk pada sex rambang... kehhh...kehhhh

p.a.k.w.e. said...

HAWIZ: kadang2 je kowt kelakar
selalunyer scary
HUHU!!
BUKANKOSONG: tau pown tak bleh blah
oleh itu tak payah la blah
AFZAINIZAM: tu yg seronok tu